Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mycelebrity

Marketing

Aladin i čarobna svjetiljka - kazališna predstava


Photobucket


Osvrt na predstavu:
Cjelokupan dojam predstave je fantastičan. Ova predstava je jedna od rijetkih predstava u koje sam se „uživio“ bez puno razmišljanja. U prvom redu moram pohvaliti Luku Nižetića koji do sada nije profesionalno glumio, a bio mi je lik u ovoj predstavi koji mi se najviše svidio. Stoga mogu zaključiti da je s pravom stao 'Rame uz rame' s renomiranim glumcima kao što su Špiro Guberina i Ana Karić, kao i mlađa glumica Ana Vilenica. Što se tiče samog doživljaja predstave svi već znamo priču o Aladinu, ali u ovoj izvedbi uz rekao bi genijalne glumce, akrobate od čijih pokreta staje dah kao i obrade same priče kroz pjesmu ne možete ostati ravnodušni i bez problema se nađete u nekom od likova bez obzira da li ste jednostavna, bogata, zla ili lijepa osoba.
Nije teško pogoditi da se meni svidio lik Aladina jer mi svojom jednostavnošću i iskrenošću najviše odgovara, još da imam čarobnu svjetiljku mogli bi me zvati Leo-Aladin. :)
Još jednom bi želio čestitati Luki što je stao na 'Daske koje život znače' i nadam se da ću ga opet moći gledati u nekoj isto tako uzbudljivoj predstavi.

Post je objavljen 23.06.2010. u 21:25 sati.