Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okusi-tastes

Marketing

prvi ali ne i zadnji put.

odjedrila mare svoju prvu regatu. pravu pravcatu. valjda da si dokaze da nije zakrzljala do kraja. zna mare dobro vozit neka druga plovila na jedra ali pravu (i brzu) jedrilicu - ne. stovise, bila na istoj samo dva puta u zivotu. krenuti na regatu s ciljem da ne padnes u vodu i da uopce dojedris do cilja pa u medjuvremenu odluciti da bi bilo dobro da se na startu s nikim ne sudaris...a na kraju ambiciozno prestizati ostale (ne sama nego u paru)..i zavrsiti na 13 (eto nekom je to i sretan broj) od 17 mjesta u nasoj kategoriji.....i nije tako lose za pocetak. tak da tu nebu kraj :).

rezume: potrgala dva nokta (ko mi kriv kaj ih nisam odrezala), nabila zuljeve od navlacenja raznih konopaca koji su se zapetljavali non stop (sva sreca vjetar nije bio prejak), natukla si masnice po potkoljenicnim kostima i jedva dosla kuci gegajuci se klecavih koljena. od previsoke doze svjezeg zraka se onesvjestila u krevet.
sve u svemu, fino iskustvo. i ne, osoba iz proslog posta se nije ponudila za pomoc oko djece, imala je previse drustvenih obaveza s drugim ljudima nut


Post je objavljen 21.06.2010. u 17:09 sati.