Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogodneverina

Marketing

Jozo ili Pepi?



Image and video hosting by TinyPic

Jozo je ovaj ljevi




Pepi je paranoična, sitna i dinamitna, nakon 3 godina ne vjeruje nam i stalno misli da joj želimo nauditi. Čini mi se da je kao mačić dobila batina jer se strašno boji kada ju kreneš gladiti rukom po glavici. Zato nas prati sa distance i promatra što činimo. Ona je sva staložena i precizna u svojim kretnjama, tiha i neupadljiva. Zato nitko ne vjeruje da imamo žensku mačku dok ne podastremo fotke jer se ova sakriva cijelo vrijeme dok su tu gosti.

Jozo je hedonist, nonšalantan, hipijevac, obožava jesti, spavati, igrati se, biti u centru pažnje, gricne vas za nogu kada misli da ga ne šljivite dovoljno. Dopušta da ga se nosa i rasteže jer je to njemu gušt. Prede svakih 5 minuta i tako širi pozitivu. Šlampav i neuredan sa svojim dugim repom stalno skuplja mucice te se skliže i zabija u zidove kada je u trku pa ne može zakočiti radi predugih dlaka na šapama.

Često se igraju i jedan drugog opale iz igre sa tim mekanim plišanim šapama ali znaju da su osuđeni jedno na drugo i poštuju suživot. Kod ljudskog roda i nije baš tako.

Dva različita karaktera i poimanja svijeta. Kada mi netko kaže da životinje nemaju osjećaje ili da su glupe i postoje samo zato jer ljudi to dopuštaju meni pada mrak na oči.


Ja se pronalazim u Jozotu. A vi?






Post je objavljen 21.06.2010. u 13:56 sati.