Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoom-in

Marketing

Pederskom nogom po glavi



I eto. Napokon je netko usmjerio kameru u pravo vrijeme prema pravom mjestu i snimio ono što se oduvijek događa, u svim sustavima, milicijama, policijama, pod svakom vlašću - crvenom, plavom, crnom ili žutom.

Policajac, frustriran što mora raditi dok se drugi zabavljaju, frustriran što o njemu pričaju viceve (u kojima je uvijek glup i neuk), frustriran jer ga ne voli ni ta strana koju u ovom slučaju brani, jednako kao ni strana koju svladava i privodi, a reklo bi se - niti nepristrani promatrači, dakle - takav policajac svladava nasilnog maloljetnika.
Maloljetnika, koji je frustriran jer ne uspijeva još shvatiti tko je i u kojem pravcu bi trebao ići, jer susjed kriminalac vozi novog BMW-a 5, a njegov otac staru Škodu, jer mu s curama baš i ne ide, jer ga smatraju glupim, sirovim grubijanom, ne shvaćajući da je on tek dezorijentirano i preplašeno dijete koje svoj identitet traži u najglasnijem čoporu... I jer se boji da je možda i on zapravo peder, a to bi bila ogromna sramota.

Dakle, upravo opisani policajac udara nogom u glavu upravo opisanog (i upravo svladanog) maloljetnika. Mimo svih zakona i pravila, barem onih pisanih. A slijedeći one stare, usmene, nepisane.

I nemojte misliti da on udara nogom tog maloljetnika jer je taj mali nacistički orijentiran kriminalac. Neee... On ga udara jer iz njega, iz njegovog interventnog oklopa i policijske uniforme izbija silna frustracija. Jer bi najradije porazbijao sve one pedere zbog kojih je sada tu i zbog kojih mu se sve to događa. Ali njih ne smije. Oni su u ovome trenu zaštićeni, kao autohtoni lički medvjedi.
I tako, umjesto "smrdljive pederčine", naš policajac tuče onoga tko mu za to daje povoda. Mogla je to biti i bakica koja je na povorku zamahnula kišobranom.

Jednostavno - desna noga je bila nemirna. I morala je "eksplodirati". Skroz neovisno o svim gejevima, skinhedsima, čistim pravašima i sličnim pojavama.

Desna noga, skroz policijska,skroz interventna, skroz čvrsto vladajuća - udara već svladanog dječaka na tlu.

Desna noga, pederska.

Pederskija od bilo kojeg šarenog člana "povorke ponosa".

Post je objavljen 21.06.2010. u 00:03 sati.