Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NA KUPU ORIOVCA SUDJELOVALO 60 EKIPA

ORIOVAC
Piše / Foto: Ivica Terzić

Dana 20.06.2010. godine s početkom u 10,00 sati održan je IV Vatrogasni kup DVD Oriovac, na stadionu NK Oriolik, u Oriovcu te je natjecanju pristupilo 60 ekipa u svim kategorijama.Nakon pozdravnih riječi i intoniranja državne i vatrogasne himne, intonirana je i himna BiH, jer je na kupu nastupila i vatrogasna ekipa DVD Vitez.Samo natjecanje je proteklo u fer i sportskom natjecanju, kako i dolikuje vatrogascima.

Image and video hosting by TinyPic

Naime isti je započeo dana 20.06.2010. godine u 10,00 sati pozdravnom riječi predsjednika DVD Oriovac, gospodina Antuna Jošić, nakon čega su intonirane himne Republike Hrvatske i BiH te vatrogasne himne, vatrogasaca RH. Naime na kupu je i ove godine nastupila ekipa DVD Vitez iz BiH, čijim nastupom je i ovaj kup dobio međunarodni karakter, a nastupilo je sveukupno 60 natjecateljskih ekipa.Kup je održan pod pokroviteljstvom općine Oriovac.

Sam kup je otvorio zamjenik načelnika općine Oriovac, gospodin Ivica Kuzmić, a nazočni su bili i zapovjednik JVP Grada Slavonskog Broda, gospodin Ivan Vuleta i zamjenik zapovjednika rečene postrojbe, gospodin Željko Vlk, predsjednik VZŽ Brodsko-posavske gospodin Milan Šulter, županijski zapovjednik gospodin Stjepan Županić, predsjednik VZO Oriovac gospodin Stjepan Milašin te gospodin Nenad Radojčić, direktor poduzeća Vatropromet d.o.o., koji je bio i sponzor ovog kupa.

Osim samog natjecanja kup je prošao u ugodnom druženju svih nazočnih vatrogaskinja i vatrogasaca svih generacija, kako to i dolikuje vatrogascima.Organizator se zahvaljuje svim DVD-ima koji su nastupili na kupu, na fer i sportskom natjecanju te se nadamo da nam ne zamjeraju na sitnim propustima ako ih je bilo.Uz stari vatrogasni pozdrav Vatru gasi, brata spasi!


REZULTATI
djeca M
djeca Ž
mladež M
mladež Ž
muški A
muški B
žene A
žene B




Post je objavljen 20.06.2010. u 19:00 sati.