Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Lađari preplovili Jadran - doček lađara!

Friške novosti 21.lipnja (ponedjeljak): naši su lađari jutros oko 8.30h isplovili iz talijanskog Termolija na brodu A.Mohorovičić HRMa, ima nešto mora, momci se iscrpljeni jučerašnjim poduhvatom sada odmaraju, njihov povratak očekujemo u večernjim satima... dolazak oko 17.00h!
www.maraton-ladja.hr

knez Domagoj (naš glumac i pjesnik T.Zubčić-Zuppa) dočekuje svoje hrabre neretvanske lađare u talijanskom Termoliju! Lađari pozdravljaju svoga kneza dizanjem vesala u pozdrav! foto: Nikola Vilić / Cropix / preuzeto sa stranica Dubrovačkog vjesnika

Doček lađara 21.06.2010. ponedjeljak u 18:00h, Ploče!

Udruga lađara i Grad Ploče organiziraju doček lađara koji su preveslali Jadransko more i na taj način povezali Moliške Hrvate s njihovom pradomovinom.
Povratak lađara se očekuje u ponedjeljak 21.06.2010. u 18:00h, a doček se priprema kod Otočića pred lukom te u samom gradu.
Pozivaju se svi građani koji su u mogućnosti da svojim brodicama izađu pred luku i s raspoloživom koreografijom naprave dostojan doček za naše lađare.
Kompletan pothvat prati i ekipa HRT-a na čelu sa Stipom Božićem, koji o cijeloj manifestaciji radi dokumentarni film pa i stoga posebno pozivamo sve građane da prilično i dostojanstveno dočekaju lađare.
preuzeto sa neslužbenih stranica grada Ploča www.ploce.com.hr

Koga zanima više što se u noći sa subote na nedjelju događalo: Dodatno izviješće o napredovanju ekspedicije neretvanskih lađara prema Termoliju!
preuzeto sa stranica www.rogotin.hr


lađari pred svojim ciljem foto: Nikola Vilić / Cropix / preuzeto sa stranica Dubrovačkog vjesnika

Ajmo sugrađani, iskažimo se i dostojno dočekajmo momke, nakon preživljene dvije oluje, nakon ovakvog podviga - zaslužili su! thumbup

Post je objavljen 20.06.2010. u 19:31 sati.