Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovesexintelligence

Marketing

Noć u pustinji

Imao je egzotičnu Tantra instruktorku. Imao je žensku koja je svojim dugim jezikom činila oralna čuda. I vezivala ga je. Ali nije ga vezala za sebe. Ne trajno.
Ni mene niko nije vezao za sebe. Nikome to nije pošlo za rukom, mada su pokušavali. Bio je jedan, samo jedan koji to nije pokušao. I, kao što obično biva, samo taj me je i dalje golicao. Orgazmi sa njim su bili tako jaki, tako me je dobro golicao do materice, da je i dalje golicalo moju maštu, da li bi se želja smanjila da je postao svakodnevnica.
A onda je došao on. On, koji se nije vezao za Tantra instruktorku, ni oralnu majstoricu, ni bilo koju drugu. Do mene. Došao je k meni. Meni, koja se nije vezala za bilo koga do njega.
Trebalo je samo da kažem „da“. Jedno „da“, kao uvod u sreću do kraja života. Sreću, koja neće pasti sa neba, nego ćemo na njoj raditi i praviti je. Zajedno.
Noć u pustinji. Tako smo joj se radovali. Venačaćemo se u pustinji. Posmatramo zvezde na pustinjskom nebu, a zatim vidimo zvezde jedno drugom u očima. Uspavljujem se u njegovom zagrljaju, u zoru, posle noći, nečeg što oboje nazivamo – najlepše, najintenzivnije vođenje ljubavi. Sutra ću mu reći da, mislim sa osmehom, pre nego što sklopim oči na njegovom ramenu.
Ustao je pre mene. Otvoram oči. Odmah pita šta nije u redu.
-Sanjala sam ga.
Ne mora da pita koga. Bio je samo jedan koji nije ostao u prošlosti, već bi proleteo i kroz moje misli o budućnosti. Ne, ja nisam želela da odem od mog dragog. Nisam želela da želim drugoga. Ali, mogla sam samo da lažem i sebe i njega, da kad bih se našla pored lepršavog dečka iz mog sna, ne bih ga želela.
-Šta si radila u snu?
Ćutim.
-Kresnula si ga?
Ne mogu da se setim sna. Ne mogu da se setim baš ni jednog detalja. Samo znam da je bio tu. I to je dovoljno. Ne sećam se da je bio u meni. A zar bih mogla to da zaboravim? Ne mogu da prizovem u sećanje ni poljubac. Ali bio je tu. I dalje je tu. Spavao je. I u mom snu sam ga probudila. Onda kada je trebalo da odlučim. Onda kad sam mislila da je sve odlučeno. Probudio se. U mom snu. Javio se da mi kaže da nisam spremna. Ne mogu da idem bez njega. Ne mogu da idem bilo gde, ako je on još uvek u mojim snovima.


Post je objavljen 16.06.2010. u 21:47 sati.