Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

Uostalom, sutra je novi dan ...

Da, nema boljega nego završit ovi blesavi dan sa jednim od mojih omiljenih citata, „onelinera“ iz filmova. Za one koji su slučajno ove godine živili na nekome pustome otoku, ovo je jedna od najpoznatijih rečenica iz staroga filma „Gone with the wind“ olitiga po naši „Prohujalo sa vihorom“ ...
Posli današnje gužve na poslu, di mi je bilo najdraže radit polovicu dana u par prostorija bez klime, pa do još jednog razočaranja u ljude koje san nekad smatra i prijateljima.
Nema veze, ča nas ne ubije, to nas ojača ... neman pojma okle ovi citat, ali i on mi je drag.
Dunkve, došlo je vrime da se odlučin ...
Glede i unatoč, a i u svezi velikoga kompromisa mojih platežnih sposobnost, želja mene i Zakonite, i bliske budućnosti sa izgledima u izgradnju obiteljskog gnjezdašca, letvica je postavljena na cca 75.000,00 kn, ili ako van je lakše na deset iljad euri, hvala na pitanju, na kredit od sedan godin, i također hvala na pitanju, moj dragi Punto ka učešće.
Evo, ovi su ušli u uži izbor:

 photo corsa_zpslr3ibwcm.jpg  photo fiesta_zps8podsyvn.jpg  photo punto_zpswdxzdf9w.jpg  photo sandero_zps4czvgkxc.jpg  photo swift_zpsz4sjbkbp.jpg

To bi bili: Opel Corsa, Ford Fiesta, Grande Punto, Dacia Sandero, Suzuki Swift.
Osin gori nabrojeni uvjeti koji su ušli u kompromis, još par sitnica vridi spomenit, od opreme mi nije bitno ništa vengo klima, a glede komoda da mogu ja vozit i Zlato mamino ka suvozač i da se ne bodemo laktima u bubrige. Možda tu i tamo koji ustupak (crvena boja?) ali naravno, odluka je zajednička. Mislin na Zakonitu i mene, dok Vinka po ovome pitanju ipak još neće bit konzultirana.
Eto, sutra ću se, mislin, konačno odlučit, pa želin sam sebi da me Oni Gori prosvitli, da donesen koliko-toliko pametnu odluku. A i malo sriće ne bi bilo zgorega. To ionako još nikoga nije ubilo.
Idemo dalje, kako je reka oni pri vengo je zapuvalo „Malo nevere“ ... Pa da to ča pri realiziramo i opet, ako bude sriće, na snimanje „1 protiv 100“ u Purger Vakuf, u deveti misec.
Zdravi mi i veseli bili! mah mah mah

Update:

And the winner is:

 photo swift_zpsz4sjbkbp.jpg
Suzuki Swift.

A glede boje ... ipak san konzultira Vinku. Koja se izjasnila da jon je roza najdraža boja. Međutim, makar riskira da me proglase homofobom, svečano san izjavija da ja roza auto neću vozit, pa san jon ponudija da izabere Hajdukovu oli Splitovu, bilu oli crvenu boju. I izabrala ja bilu boju. Sad mi je lakše. Bar glede boje. A glede kredita i otplate ... nima druge nego šta ćešće svratit u Gospe od Zdravlja. A najesen na snimanje "1 protiv 100" ... pa kako odredi Oni Gori rolleyes
Sritan van zadnji dan škole ... i još botu, zdravi i veseli bili! mahwave

Post je objavljen 16.06.2010. u 21:41 sati.