Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Referendum. Ako slučajno niste potpisali, još imate priliku!


Molim kolege blogere da šire dalje ove informacije ipozive volonterima!

Evo, konačno možemo reći da je sajt referendum-zor.com i službeno mrežno sjedište inicijative! Sada na njemu možete čitati službena priopćenja i druge informacije.

Danas ojutro, na početku osmoga dana kampanje za prikuljanje potpsia, prikupljeno je prema procjeni oko 320.000 potpisa, odnosno 72% od potrebnog broja od oko 450.000. Valja još jednom spomenuti koliko je broj prenapuhan: kad se odbiju oni koji ne žive u Hrvatskoj i mrtvi (koji, doduše, kao što znamo ipak ponekad glasuju! nono), zapravo ima u Hrvatskoj oko 3,6 milijuna birača a ne 4,5 milijuna.

Zapažen je međutim određeni trend smanjivanja broja prikupljenih potpisa posljednjih dana. To je normalno i očekivano. Jedan broj ljudi, koji intenzivnije prate politička i društvena zbivanja odmah je potpisao. Sad treba pojačati marketinške i organizacijske napore, da se dopre i do drugih.

I dalje je veliki manjak volontera, koji će stajati na štandovima i na druge načine prikupljati potpise. Javljajte se! Pogledajte na gore navedenom službenom sajtu koordinacije po županijama, javljajte se ako ste voljni nekoliko sati stajati na štandu i na drugi način pomoći, isprintajte obrazac i skupljajte potpise (povežite se sa koordinatorima ili zaduženima za pojedine štandove i gradove).

Potpisi će se prikupljati do zadnjeg dana, 23. lipnja u ponoć. Cilj nije samo postići potreban broj, nego ga i bitno nadmašiti!

Post je objavljen 16.06.2010. u 15:12 sati.