Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Najave događanja od 14 do 20 lipnja 2010. Dopuna dopuna

- Danas je na poziv sisačkoga biskupa dr. Vlade Košića, predsjednika Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog, u srijedu 16. lipnja u 10 sati održat će se susret visokih predstavnika vjerskih zajednica u Republici Hrvatskoj, u prostorijama Biskupijskog ordinarijata u Sisku, Trg bana J. Jelačića 1.
- 10. obljetnica obnove rada Konferencije sv. Duje Split. Udruga sv. Vinka Paulskoga obilježava 10. obljetnicu obnove rada Konferencije sv. Duje Split (2000.-2010.). u subotu 19. lipnja u samostanu sv. Vinka (Bribirska 10) u Splitu pod geslom "Želio bih obuhvatiti cijeli svijet mrežom ljubavi" (bl. Frederik Ozanam).
Program počinje u 9 sati prigodnim pozdravima organizatora. Uvodnu riječ o 10 godina rada Konferencije održat će dr. Stipe Čizmić, a izlaganje na temu "Ljubav" imat će mons. Pavao Banić. Potom će o poslanju govoriti don Tomislav Topčić, a s. M. Arkanđela Smoljo govorit će o Vinkovskoj obitelji. Za vrijeme misnoga slavlja koje u 13.30 sati predvodi don Tomislav Ćubelić, članovi Konferencije obnovit će svoja obećanja. Program će pjesmom uljepšati Dječji zbor iz Otoka.
- U subotu mladi salezijanci sa Knežije orgarniziraju gledanje utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Gane i Autralije. Početak tekme je u 16 sati. Ako vrijeme dopusti bit će vani,a ako ne u nekoj od dvorana crkve na Knežiji.



Post je objavljen 16.06.2010. u 12:49 sati.