Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harpplayer

Marketing

5 godina Harp Player bloga

Nastao je u vrijeme kada je internet bio spor i kada su blogovi bili najjednostavniji način za objavljivanje nekakvih ideja na netu. U početku sam dosta vremena provodio u uređivanju bloga jer mi je ponekad za jedan albumčić slika s nekog harp događaja trebalo i po nekoliko sati za uploadanje. S druge strane, kada mi se javi netko i kaže kako se zbog moga bloga zakačio za usnu harmoniku, bude mi drago i ne žalim ni jedne sukunde koju sam odvojio za blog, a vjerujte takvih je bilo dosta pa čak i izvan granica Hrvatske, da ne spominjem i super ljude i prijatelje koje sam i u živo upoznao zahvaljujući blogu.
Blog mi je oduvijek bio hobi i ideja za blog ne manjka, ali pored sviranja, posla i privatnog života pronalazim sve manje vremena...
No u svakom slučaju blog će i dalje biti tu, pun linkova, reportaža, intervjua i korisnih informacija koje mogu pomoći zainteresiranima, pa čak i ako ste se odvikli svraćati na ovu plavu stranicu, newsletter će Vas obaviještavati o promjenama.

Za kraj Vam ostavljam link na audio snimak svoje druge svirke u Saxu. Snimljen je digitalcem pa ne očekujte ništa posebno, recimo da je to samo audio dokument jedne live svirke.

http://rapidshare.com/files/398550809/Harp_Explosion_-_Bootexp._vol.1.rar



Hvala na čitanju i slušanju,

Iggy


Post je objavljen 15.06.2010. u 23:40 sati.