Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carobnalula

Marketing

INTERVJU S VAMP(irom)POBJEDNICOM

slik,slik,škljo,škljoc,blic,slik,škljoc,pusa,smješak,slik,škljoc,blic,cmok,mah,mah
Obasjana svjetlima reflektora, samo u ribarskim čarpama i crvenim štiklicama, s viklerima na glavi, šepurila se čuvena širomblogova poznata LobyM (neka crkne od muke mala plava, isss neš ti njenih čvaraka - guštala se u sebi). Na sceni se pojavila još davne 1948.g, ali evo, ko čeka taj se i načeka, otcvankalo je i njenih pet minuta.
Paparaci su se otimali tko će je bolje okinit, fotograf Babl se sav usopto u mravljoj perspektivi a NF je pokušavao izgurati annabelle - Mrš,mrš, ti si diskvalificirana, ma luda kuća, kaj da vam velim!

I ispred dvorane u kojoj se dodjeljivao "Zlatni nježnik", odvijala se prava drama. Prosvjednici na čelu s Bugenvelijom, u majicama s natpisom "pazi ujeda", tražili su ukidanje Cf,
don Kaćunko je mahao posljednjom uspješnicom Nives Celzijus i vikao - Ovo je neMoralna pobjednica festa, Goldi je zavijala pred ulazom jer ne puštaju Luki (tako je nalagala sigurnosna procjena), Pero u k. je trljao rukice - moj Perice od sutra nisi Pero u k. nego Pero u BMW!

Na pozornicu se popne već čuveni voditelj Pajo Pakšu i pogledom proleti po publici.
U prvom redu u isflekanoj kravati, hrkao je i blaženo se smješkao Miško.
Sanjao je kako davi studenu, kako je steže sve jače i jače i jače...
- Ijuuujjjjj! - vrisnu pored njega Zona Z - neš me ubolo u rit - TARANTULAA!! - Hihihihi - smijala se na pozornici Lobotomya ispod glasa, to sam ti ja smjestila maco, paš ti vidit kog ćeš ti gramatićki,znaš...

Pajo podignu ruke:
- Trššššššš!!!! Prvo himna CASANOVA festa, miiirrr-nooo!!!!

target=_blank>HIMNA C-festa

Publika posjeda. Najednom, diže se drug Koba i povika - Živjela Jugoslavija!
- Sjed budalo - vikne mu Lobotomya, ovo je moj šov, zovte osigurače!
Uđoše dvojica, nabiše mu kockastu košulju što se veže na leđima i izvedoše ga van. Za njima čupajući kose izjuriše omladinka i partizAna.
U dnu sale, Tignarius izvuče crni blok komunizma i upiše jedno ime
(ova informacija je TOP SICRET - on radi u državnoj službi, nemoj da bi neko što o tom prolajo na svom blogu).

Na scenu stupi Lepa (u našim krugovima i daljnjem tekstu poznatija kao MP) i zamaše čvarcima
- A sada ćemo započeti goli intervju s prvom dobitnicom zlatnog nježnika, veličanstvenom Lobotomyoooooooooom (u daljnjem tekstu LM)!!!!

Četiri sise zauzeše mjesta u foteljicama, svaka se isprsi u monitor.

MP: Draga Loby, hoćete li nam reći odakle vam inspiracija za ovako umna dijela?
LM: Vakoc! Ja ne znadem pisat o nečem što nisam osobno iskusila. Al tog ima tako mnogo pa me ufati sklerotika i ja ondak zovnem mog velečasnog
fra Gavuna i mi započnemo molitvu. On kaže - sjeti se! - i opali me po gujsci a ja odgovaram - Ja sam drvena Marija. On jopet kaže -sjeti se i jopet me opali po gujsci a ja jopet odgovaram - ja sam drvena Marija! I takoc jedno ćetr, pet puta dok mi ne nadođe iz dupeta u glavu. Ondak se odvojim od svog astralnog tijela i postanem Sport Billy. Kad me onda krene pisanje i komentiranje, sve hit do hita (sve ovo možete detaljnije pročitati u mom "Priručniku za spletke").
MP: A kako se onda vratite iz svog astralnog tijela?
LM: Imam recept ovog na čem sam, pa ću uskoro bit bogata žena. Ova vam je blogosfera puna podvojenih ličnosti. Ali nema đabe ni kod vako stare babe, plati pa se klati. Ste vidli, alexxl nije teo platit i eto mu - osto deda Pantelija! Sad nek se jebe škrtica stara!
MP: Pa kako Vi ko stara baba imate tako lijepu kljuku?
LM: Slatka moja, bila sam ti ja na fejs brifingu, ja držim do sebe.
MP: Valjda fejs-liftingu?
LM: Jel se to tako kaže? Bila sam ćetr puta a niko mi nije reko. Bum ih jopet tužil. Eto šta ti je privatna klinika, platiš brdo para, izjebu te ko konja i godinu dana kasnije izduvaš se ko ona gumena,kak se ono zove? Ali ja zato i vježbam da ostanem u formi. Kad me vidijo moj fizikalac oma mi je reko - Ti si tako seksi kad radiš skleks, ja bih s tobom jedan na eks.
Jes da je malo oldtajmer al kad je izvadio onu svoju mrcinu od 11 cm, ja sam oma zaboravila i Petra i Pavla i Marka i ostalih šesetdevet ak sam dobro nabrojila. Ček, ček, zaboravila sam na Kruleta, da, s njim sedamdeset okruglo.
MP: Pa jel se ne bojite bolesti?
LM: Ma joks, doktor Satir mu pregledo prostatu, još me može tesat ko gladni medo.
Mala plava prevrnu očima i pomisli, o Bože pa ova je gluplja od mene, pa jel to moguće???
MP: Što čitate u slobodno vrijeme?
LM: Ček da vidim.. Baltazara..Arčibalda...Cvilidretu... i takoc...Inače, moja prijateljica Saraja Azra mi je bacila tarot i rekla je da ne čitam puno, to me može pretvoriti u studenu ili nedajtibože u ZZ, sve me stra da joj izgovorim cijelo ime da se ne ureknem, to vam je prava vragova odvjetnica.
MP: Što mislite o konkurenciji koju ste imali?
LM: Sve najgore!
MP: Vjerujete li da bi Vas NF pretekao u broju glasova da nije zabranio svojoj ekipi da glasa za njega?
LM: Štaaa? Onnn??? Ta se ekipa sastoji samo od glasova u njegovoj bezvlasnoj glavi!!!
MP: Vidim da ste se uzrujali, hoćete da napravimo pauzu da zapalite?
LM: Jesi ti prirodna plavuša ili??? Ja sam došla ovdje da se prasnem, ne da se trujem! Svršavaj, imam ja preća posla neg s tobom ovdje izdavat svoje ideje!
MP: Pa izdajte onda nekog drugog?
LM: Viš, to bi već mogla! Ček, ček, saš ćut... Ovo vam je braćo jedna velka prevara!
MP: Kako to mislite?
LM: Jes vidla sliku na plakatu za CF?
MP: Sliku? Mislite na one mrežaste čarape s crvenim cipelama? Hiiiiiiiiii!!!
IIIjuuuuuuu!!! Ta nemojte kasti? Namještaljka???
LM: Pšssst. To je sredio čovjek iz sjene! Sve je dogovoreno unaprijed. Mogli su glasovati do besvjesti naivčine, hihihihi!!!

U sjeni dvorane čovjek-vadičep okrenu se ženi-ribi
- Za sve si ti kriva. Rekla si da joj ne pravimo kompletnu lobotomiju nego da joj ostavimo petinu mozga da ne sere po dvorištu.

MP: Kakvi su Vam planovi za budućnost?
LM: Osnivam firmu Loby + Billy & Co i "Prevare" d.d.
MP: Recite nam još nešto lijepo za kraj?
LM: Vakoc! Sutra ili malo sutra možete, uz veliki trud, i vi pobijediti kao i ja. Naravno, uz moje velko podmetanje noge. Kada se vratim iz Vrsara obraćunat ću se sa svima koji su hračkali po meni. Osim toga, od sutra se ovo ne zove blogosfera nego lobosfera.

Iz publike se začuje vrisak - uimeissovo!!!

Pajo Pakšu izađe pred publiku posljednji put.
- A sada svi na noge i zajedno zapjevajmo pobjednici njenu najdražu pjesmu
MEDO BRUNDO DESILO SE ČUDO!!!!ŽIVILAAAA!!!!!
target=_blank>MEDO BRUNDO

I NEMOJ DA NEKO NE DOĐE 26. 06. 2010. U SPLIT, DON KAĆUNKO ODRŽAVA MISU ZAHVALNICU ZA SVE KOJI SU GLASOVALI ZA LOBOTOMYU!

Post je objavljen 15.06.2010. u 23:35 sati.