Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Urlik pojavljivanja

Nije da poistovjećujem usud povijesne zbiljnosti sa reproduktivnim traktom naših bezrepih sugrađanki, niti se osjećam golim, muzgavim ili pupčano uvezanim (posebno to ne). Ali, urbi et blogi, ajm bek. Bek from od svukud pomalo, ponajviše iz burovitog hirovodja samog sebe, ali i iz dunjaluka bijelosvjetskog.
Te & tako, objavljujem da vidim, imamo erotiku po novomeN - a e, tko će o tome pisat a da smije reć što zna... ;-) - imamo svašta novo na međubložju.
Nudim u dogledno vrijeme kontemplacije o mogućnostima kontracepcije krivo prenešenih blogonapisa. Nudim iskustva o antistresnim grudnjacima, o klimatiziranom usisavaču, o veličini i divoti Airbusa 380. O EUropskim servisima auta. Nudim spoznaje o Bauhausu, Gropiusu, kvakama i crnilu spavaćih soba. Nudim najavu o frci traženja sobe na sat na dan održavanja regionalnog simpozija (razumijem što čitam: nudim najavu. ne garantiram ispovijed. zubo ).
Promišljam osvrt na tužne anđele, koji zemaljsku sreću poistovjećuju sa brakom.
Obećavam slike sa Berlinske ILA - ogromnog, super-organiziranog aeromitinga.
Nudim, u ime Shelly Kelly - ponovno vrlo mračno upozoren da se ne pačam u priču o njoj - dojmove iz Junkersovog muzeja, ne česte slike iz dva divna stara aviona i aluziju na uspuhanu, baroknu kustosicu u osami pretoplog Iljušina.
cerek

Eto.
Ajm bek.
Krećemooo...!


Post je objavljen 14.06.2010. u 19:41 sati.