Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

Marija Starčević nova predsjednica općinskog ogranka HSLS-a


fotografija:Dvoje predsjednika
U petak je održana izborna skupština Općinskog ogranka HSLS-a Popovača na kojoj je za predsjednicu Ogranka izabrana Marija Starčević, a za dopredsjednike Dražen Kocet i Stjepan Ričko.

Osvrnuvši se na rad Ogranka od 2008. godine do danas, dosadašnji predsjednik popovačkog Ogranka HSLS-a Dražen Kocet naglasio je kako se u tom periodu bilježi rast popularnosti stranke što potvrđuju i nedavno održani Izbori za Vijeća mjesnih odbora Općine Popovača. ‘Da je stranka na općinskom nivou doživjela revitalizaciju i krenula uzlaznom putanjom svjedoči i činjenica da nam se u navedenom periodu priključilo 59 novih članova'- kazao je Kocet najavivši kako se, pored nedavno osnovanog ogranka u Osekovu, uskoro očekuje osnivanje istih u Voloderu te Gornjoj Jelenskoj.
Image Hosted by ImageShack.us
fotografija:Dosadašnji predsjednik


Kako je kazao, HSLS je nakon lokalnih izbora u svibnju prošle godine bio poželjan koalicijski partner, a ostvario je korektnu suradnju sa svim strankama na lokalnoj političkoj sceni. ‘Zadovoljni smo i svojom participacijom u radu Općinskog vijeća gdje kontinuirano iznosimo svoje prijedloge'- zaključio je Kocet.


Da je HSLS izgradio kvalitetnu suradnju s ostalim lokalnim političkim opcijama, potvrdili su izbornoj skupštini nazočni predstavnici stranaka kao i zamjenica općinskog načelnika Kristina Ričković- Rusan naglasivši kako HSLS svoju kvalitetu u radu dokazuje konstruktivnim prijedlozima koji nisu bazirani na napadima drugih.
Skupštinu su pozdravili i član predsjedništva stranke, kutinski gradonačelnik Davor Žmegač te predsjednik Županijske organizacije HSLS-a Zdravko Nikšić naglasivši važnost političkog angažmana. ‘Ukoliko se mi nećemo baviti politikom, ona će se baviti nama na način da će o važnim stvarima često odlučivati nekompetentne osobe'.

Image Hosted by ImageShack.us
fotografija:HSLS


Izbornoj skupštini popovačkih liberala nazočio je i predsjednik stranke Darinko Kosor. ‘Za mene je svaki ogranak jednako važan. Kao član stranke već 19 godina, očekujem od vas da obranimo žutu boju HSLS-a koji na nivou Sisačko- moslavačke županije ima tri gradonačelnika što također potvrđuje da se vraćamo na političku scenu'- naglasio je Kosor.



Novoizabrana predsjednica popovačkog HSLS-a Marija Starčević koja je u proteklom mandatu obnašala funkciju općinske donačelnice, obećala je poštenje i časnost u svom radu te poštivanje svakog člana. ‘Bit ćemo osvježenje na općinskoj političkoj sceni, a svoje aktivnosti usmjeriti na pripremu za iduće lokalne izbore do kada planiramo u svakom mjesnom odboru formirati ogranak kako bi na iste izašli samostalno'- najavila je Marija Starčević.









Post je objavljen 14.06.2010. u 15:34 sati.