Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Najave događanja od 14 do 20.lipnja 2010. Dopuna broj 1

- Obavijest iz župe Špansko da će mise od 14. lipnja biti samo navečer u 19 sati.
- Isto iz župe Špansko - Subotom nastavljamo susrete za predškolsku djecu (uzrast od 4 do 7 godina). Cilj nam je da se djeca povežu s crkvom i sukladno svom uzrastu uvode u našu vjeru. U subotu se odazvalo 15-tak djece.
- Župa Sveti Blaž 22. lipnja hodočastit će Mariazell, najpoznatije marijansko svetište Austrije. Hodočašće predvodi župnik mons. Zvonimir Sekelj. Cijena putovanja iznosi 250 kuna. Prijaviti se možete u župnom uredu.
- Župni Caritas iz župe Sveti Josip na Trešnjevci organizira prodajnu izložbu, sljedeće nedjelje, kako bi se prikupila sredstva za pomoć najpotrebnijima. Predmete koje želite pokloniti za izložbu molimo donesite u župni Caritas. Oni koji žele pripomoći pri postavljanju izložbe molimo neka dođu u subotu, 19. lipnja, u 17 sati, u prostorije župnog Caritasa.
- Isto tako Mješoviti zbor župe Sveti Josipa sa Trešnjevke sudjelovat će na proslavi obljetnice posjeta Ivana Pavla II. i beatifikacije Ivana Merza, u Banja Luci, 22. lipnja.
- Koncert studenata Instituta za crkvenu glazbu održat će se u crkvi sv. Petar u Vlaškoj ulici u srijedu u 19:30. Ulaz je slobodan.
- U župi Sveti Petar i Pavao u Velikoj Gorici bit će koncert u sklopu Goričkiv večeri iza večernje svete mise u 18:30 sati. U isto vrijeme u drugom dijelu Velike Gorice u župi Navještenje svoj koncert imat će zbor mladih Navještenje. Tamo koncert počinje u 19:30 sati.
Razmišljam da polako uvodim i ostala mjesta koje imaju web stranicu i koji je ažuriraju. Sve ovo je informativno i ne odgovaram ako je nešto krivo objavljeno.
Ako želite da i vaša župa bude u najavama slobodno se uključite slanjem obavijesti na mail: seljandavor@gmail.com. Hvala na suradnji.

Post je objavljen 14.06.2010. u 11:57 sati.