Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paranenormalan

Marketing

Događa se...narod ili su peticije pomodarstvo?!

Sidikati iliti konačno?!

Nije me bilo na blogu već tjednima, tek tu i tamo ostavim kratak komentar na blogovima koje pratim, zbog nedostatka vremena uvesti ću praksu upisivanja samo jednom tjedno osim nekog izvanrednog događaja.
Jednostavno nemam vremena pisati dugačke poruke pa tu i tamo prenesem neku zanimljivu vijest.
Sagi me upozorio da spavam jer je neki objekat prošao pored zemlje čudnom putanjom, puno se toga dogodilo, Mišak, sindikati...
Oni koji su čitali moje komentare i tekstove na blogu znaju da sam bio prije sindikalno aktivan, slušao sam priče svoje rodbine iz Njemačke koji su pričali o snazi sindikata u navedenoj zemlji, njihovoj vlasti ne pada na pamet mijenjati zakone samo da bi udovoljili kapitalistima jer znaju da im je to politički i izborni čavao u lijes na javnoj sceni, nadajmo se da su to isto i građani kod nas prepoznali! Partiokaracija na vlasti jednostavno odavno, ako je ikada radi u korist onih koji je dovode na vlast.
Dok sam bio odsutan vidim da se dogodilo mnogo zanimljivih stvari, sindikati su se konačno probudili i shvatili da je snaga u zajedništvu te rekli da je dosta partiokracije i vrijeme je konačno za demokraciju. Narodi svijeta se budekonačno iz kolektivne halucinacije kojom ih obasipaju mediji, a jeftina roba supermarketa privremeno zadovoljava njihove potrebe i daje kratkotrajnu sreću koja brzo nestane kada stigne račun za kreditne kartice čijim peglanjem samo presipavamo iz šupljeg u prazno!

Ovih danas skupljao sam potpise kao simpatizer sindikata, bivši akivist i predstavnik. Sada sam samo član jednog lošeg sindikata čiji predstavnik šuruje sa direktorom i njegov je čovjek, nažalost standardna priča iz Hrvatske.
Inače svi koji želite možete pomoći, meni su ljubazno na mjestu prikupljanja dali obrazac koji smo umnožili i podjelili. Obrazac je jednostavan i ima samo tablicu od nekoliko stupaca. Nas par se dogovorilo da će ispuniti barem jednu stranicu i predati na sabirnom mjestu.
Skoro cijela moja obitelj je potpisala! Barem možete uzeti obrazac i obići svoju obitelj da potpiše pa predati na sabirnom mjestu.

Dosta je partiokrata na vlasti koji se ponašaju kao da je država njihovo vlasništvo,a ne da su oni u službi naroda.
Iza ove izmjene zakona definitivno stoje hrvatski kapitalisti koji se skrivaju iza imena poslodavci. Ponašanje vlade je čista ucjena i bahaćenje, ako nećete prihvatit što mi hoćemo onda ćemo silom, e neće ići!
Naši tzv. poslodavci su ovo jedva dočekali da promjene zakone u svoju korist, ova pobuna im je idealno sjela da srežu prava svima jer je Zakon o radu temelj za kolektivne ugovore i pravilnike u organizacijama, ako se letvica spusti, radnici će izgubiti i ono malo radničkih prava što im je preostalo!
Iz iskustva znam da je dostojanstvo radnika RH u posljednjih 50 godina na najnižoj razini, iskorištavan je, omalovažavan, ne dobiva plaću, prozivaju ga mediji u stranom vlasništvu, a ne spomnju činjenicu da za razliku od njihovih naš ne prima redovitu plaću ili je ne prima uopće. Za čega onda radi, da uveseli gospodare NWO kao je vrijedan?!
Naš Zakon o radu se može mijenjati, ali samo da se uvede članak o sankcijama prema kapitalistima i organizacijama koje ne plaćaju radnike za pošteno odrađen rad jer je jedan filozof rekao da radnik koji u korist drugoga jednostavno
ROB.
Mislim da protiv robovlasništva postoje i međunarodni zakoni.

Krešimir Mišak

Bilo je pitanje vremena kada će mr. KM nekome upasti u oko? Nažalost mnogi vide trn u njegovm, a brvno u svome ni ne namjeravaju vaditi!
Možda zato što je upozoravao na ovo ili je među prvima govorio o tabuima i baucima ovog tipa?
Možda zato što je prije stranih TV kuća intervjuirao Mitchella?
Ali je smiješno što je zapeo za oko našim vrlim znanstvenicima koji se pozivaju na klasičnu naobrazbu i tradicije,
te su tradicije nastale iz klasičnih filozofskih škola, otac tih škola je bio Sokrat, a njegova poznata izreka koje bi se svaki znanstvenik trebao držati je: “Znam da ništa neznam!”, mnogi znanstvenici današnjice zaboravljaju drevne filozofe ili im školski sustav ukida kolegije koji ih naučavaju tim drevnim mudrostima.
Naše vrijeđa što su u školskom programu sa Mišakom, kao oni su jako pametni i puno bolji, samo kod nas se fakulteti grade za takve veličine, a ne da obrazuju studente!

Mnogi priznati znansvenici današnjice počinju istraživati paranormalne fenomene jer broj dokaza o tim pojavama raste, poznati UFO istraživač Stanton Friedman je nuklearni fizičar,
on je izjavio da postoji “samo” jedno 700 slika koje eksperti ne mogu objasniti postojećim znanstvenim metodama niti dokazati prevaru, USAF u svom projektu Plava kniga dalo je konačan izvještaj da je od 100 000 slučajeva neobjašnjivo “samo” 700.
Friedman kaže da je dovoljan jedan da se potvrdi autentičnost fenomena, a ima ih “samo” 700tinjak, još kaže da na bilo kojem sudu za manje osude čovjeka, a u ovom slučaju fenomen se ne priznaje!

Dobra mu je i ona izjava da Kolumbu date nuklearnu podmornicu i neograničena sretstva, što mislite kada bi je sagradio, zaključak, ni za milion godina!

Ako želite potpisati peticiju podrške našem paranormalnom novinaru, možete ovdje!

Do čitanja!

Post je objavljen 13.06.2010. u 23:34 sati.