Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angellfromthehell

Marketing

Borba s izvanzemaljcima


Nakon mnogih neprospavanih noći i sudjelovanja u sastancima sa do sad i na dalje Vama nepoznatim bićima, došlo se do zaključka da i Vi, obični smrtnici morate znat kako se nositi sa neovozemaljskim bićima.
Prvo pitanje koje si trenutno postavljate sebi u bradu dok žderete taj obilan obrok koji Vam usput savjetujem da ga bacite u smeće, jest dali vanzemaljci uopće postoje? Davno smo prošli 18 stoljeće kad su takva pitanja bila zabranjena, pa i 19 i 20 stoljeće kad je pitanje bilo dopušteno ali odgovor se nije znao. Sada se zna, ja ga znam i podijelit ću ga s Vama.
Dakle, mislim da je već svima vama jasno da oni dakako postoje. Postojali su, postoje i postojat će.

Kao što postoje dobri i zli ljudi, tako postoje i dobri i zli vanzemljaci. U 10 st.pr.n.e zli vanzići su se udružili u savez kojem je jedini cilj uništiti ljudsku rasu i zaposjest planet Zemlju. Do sada ih se skupilo 13 i brojka se svakim danom masovno povećava. Masovno!
U skladu s tim nastao je protusavez dobrih vanzića koji nam pomažu i žele zajedno s ljudima spasit Zemlju.
Zajedno s njima uspjeli smo otkrit slabu točku ZV (zlih vanzića). Svoje stečeno znanje ovim putem prenosim svima Vama koji ovo čitate, te se nadam da ćete sve ovo shvatit krajnje ozbiljno.

Dakle, glavna karakteristika ZV-a je da kad stignu na naš dragi planet, potpuno poprime naš izgled, naš oblik. Na prvi pogled ih je gotovo nemoguće razlikovat od normalnih ljudi. Naravno, normalnih pod navodnicima.

Ukoliko Vam neka osoba postane sumnjiva na bilo koji način, prvo što morate učiniti jest slučajno joj stat na prste, slučajno je opet pod navodnicima (tipka za navodnike mi trenutno ne radi pa se zbog tog ispričavam). Ako se navodni ZV počne glasat ovako: Krljiiiii maaa hiiuteeee maaafffuuuuuu fuuuippo, tada možete bit 90 posto sigurno da se radi o ZV. Da bi se uvjerili 99 posto da se radi o njemu, sada mu morate skinut hlače i pogledati desni donji guzni dio. E na tom mjestu bi se trebala nalazit pjegica u obliku njihovog planeta. Vrlo je mala. Nakon tog potrebno je napraviti 28 i pol krugova oko njega trčećim korakom. Nakon što ste to učinili ZV će izgubiti svijest na samo njima poznat način. Tada ga morate uništit. Uništavate ga slično kao što su se nekad ubijali vampiri, sve dok nisi postali jači, pametniji i bolji. Dakle, morate mu zabit kolac ravno u mozak! Gdje ćete u tom trenutku nać kolac? To je problem, pa bi bilo najbolje je da ga zato uvijek nosite sa sobom! E sad, anatomija ZV se razlikuje od anatomije ljudi, bez obzira što su vanjskim izgledom slični nama.
Njihov mozak se nalazi između njihovih očiju, a njihove prave oči nalaze se otprilike gdje su ljudski guzovi. Dakle mozak bi bio točno gdje se nalazi čmar, rektum, guzni otvor, mjesto za ispražnjavanje, kako god hoćete. Znači, da biste uništili ZV-a, potrebno mu je zabit kolac, drveni kolac u čmar. Nakon tog moguća su dva scenarija:

1: Napadnuta osoba je stvarno ZV te će se ulaskom kolca u čmar počet pretvarat u prah. Gotovo, jedan manje

2: Napadnuta osoba nije ZV, nije uopće vanzemaljac.. Napadnuta osoba je običan čovjek koji se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme, koji se čudno glasa kad mu netko stane na prste i pritom još slučajno ima neku pjegicu na desnom donjem guznom dijelu za koju ste Vi protumačili da izgleda kao planet zlih vanzemaljaca.
E sad, prvo će vam jebat (tu se javlja biiip, ali mi je baterija crkla, pa se ispričavam na izrazu) sve po spisku, nakon tog će Vas pokušati ubit jer ste mu gurali kolac u šupak (naravno osim ako nije gay). Na vama je


Post je objavljen 13.06.2010. u 18:12 sati.