Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krule

Marketing

ŽENE I NOGOMET!

Žene su počele pratiti nogomet od davne 1998 a sve zbog toga što nisu vjerovale da im supružnici...dečki...idu na gradske trgove slaviti pobjedu Rvacke nad Njemačkom 1998. godine (3:0) nego su mislile «Ovi moj majmun sigurno ide kod one kurvetine....»...pa su odlučile ići za svojim muževima...dečkima...itd....i tako i same zvršile na gradskim trgovima...haubama od auta...autobusnim krovovima...krošnjama drveća (mada ne razumijem da neko ima potrebu slaviti pobjedu u krošnji drveta!?...čega to gore ima a da dolje nema?!)...po ulicama...kafićima....dakle od te davne 1998 ništa više nije bilo kao prije. Žene su počele pratiti nogomet.
Najinteresantnije mi je gledati kako u kafiću ekipa gleda utakmice europskog ili svjetskog prvenstva a na kojima igra Rvacka repka...pa kad te iste žene kompletne sise ofarbaju u šahovnicu...na obrazima crven...bijel...plavi...kapa sa domoljubnim simbolima...nema majko...samo puška na ramenu fali koliko je nabrijana na domoljublje i nogomet. A kad nogometna utakmica počne!? – nerijetke i danas po kafićima vrište: «Šukeru dodaj loptu!»...mada je isti u penziji ko pokojni Tito – od 45.-e....al to nju ne jebe – ona zna da je 1998 igrao šuker i da taj sigurno igra i sada...a to što je taj kojeg je ona vidjela i za koga misli da je Šuker, zapravo reprezentativac Gane i crn ko baba od fifti senta...to nema veze. Što je najvažnije – bog je nebi razuvjerio da to nije Šuker – «Budalo, to je Šuker!»...reći će ti ako probaš. Interesantno je isto kako te žene...cure...promatraju svoje dečke...muževe...pa tako ako lopta udari u prečku i mužjak se ulovi za glavu i kaže «Jaoooooo jebemti....»...odma se i ona lovi za glavu i viče «Jaoooo jebemti», ali krajičkom oka ga uvijek gleda jer se i sama mora tako ponašati. Ako se pruža neka dobra šansa i mužjak se propne na zadnja kopita i reče:» AJDEEEEE AJDEEEEEEE GURNIIIIIIII!»...čuješ taj kreštavi glas iza kako u istoj pozi govori: «IDIIIIII....JOOOJ...GURNIIII...PA KAK NEMREŠ IĆIIII...JOJJJJ...PA KAJ TI JE SAD?!»....mada ne zna ni kamo bi ovaj trebao ići....ni kamo da loptu gurne...al eto....čule su od mužjaka pa udri.
Image and video hosting by TinyPic
Kad padne gol žene se ne vesele! – one čekaju da vide što će njen mužjak da napravi....ako se on veseli, redovito se i one vesele. Mislite da serem? Probajte jednom ostat sjediti na mjestu i ne veseliti se kad Hrvatska zabije gol!!!....vidjet ćete da će i žena ostat mirna. Što je najbolje...pomislit će da je utakmica monotona bez obzira sto gore u kutu pise CRO:ARG – 3:3 Pa ljudi moji žene već 50 godina misle da je «indirekt» slobodni udarac koji obavezno ide u gol al da se pritom odbije od protivnickog igraca....za «ofsajd» i dan danas vjeruju da je granični prijelaz između nas i bosne. Ali eto...imamo cijelu jednu navijačku masu žena koje što je najinteresantnije....od kompletnog nogometa prate samo našu reprezentaciju. Evo sad nas nema na svjetskom prvenstvu....i obratite pažnju...niti jednu ženu ne zanima niti jedna druga utakmica....samo da je sise u šahovnicu farbat....to se traži...a pogledat Brazil?...Englesku?...Ganu?...m daaaaaaaaaaaj? – Pa tu ne igra Davor Davor Šuuu-ker Šuuuuu-ker.
Žene...okanite se nogometa ka što sam ga se ja okanio....i Zvonimir Boban nije brat blizanac od Davora Šukera pa si vi sad mislite što oćete!!!


Post je objavljen 11.06.2010. u 19:28 sati.