Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti911

Marketing

NAJUSPJEŠNIJI NA ŽUPANIJSKO NATJECANJE

GALGOVO
Piše / Foto: Antun Bogolin

Vatrogasna zajednica grada Samobora je organizirala 6. lipnja na Športskom centru Galgovu vatrogasno natjecanje djece 6-12 godina u kategorijama djevojčice i dječaci.

Image and video hosting by TinyPic

Tri prvoplasirane ekipe stekle su pravo sudjelovanja u rujnu mjesecu na županijskom natjecanju. U izvođenju vatrogasne vježbe i trčanju vatrogasne štafete u kategoriji djevojčica osvojili su: 1. mjesto DVD Otok, 2. DVD Bobovica i 3. mjesto DVD Cerje.U kategoriji dječaka su se nakon izvođenja zadanih vježbi i vatrogasne štafete na prva na tri mjesta plasirali DVD Cerje, DVD Rude i DVD Petkov Breg.

Zbog zauzetosti u kategoriji mladeži nastupila je samo desetina DVD Petkov Breg, koja je jedina stekla pravo sudjelovanja na Županijskom vatrogasnom natjecanju.Natjecanje je vodilo stručno rukovodstvo VZG Samobor, a ispravnost izvođenja vježbi su ocjenjivali vatrogasni suci, čiji je rad budnim okom pratio kontrolor natjecanja Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.Prvoplasirane desetine su nagrađene pokalima i priznanjima, a natjecatelji prigodnim medaljama.Uspješan domaćin u organizaciji natjecanja bilo je DVD Galgovo.
glasnik SSN



Post je objavljen 09.06.2010. u 13:00 sati.