Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Bečki treninzi - Mala je divlja, riće se ko ždrebica

Ovih dana sam dobio dvije biciklističke karte. Jedna je biciklistička karta Beča, a druga je okolice i pokriva područje od Bratislave na istoku do Kremsa i St. Poltena na zapadu.
Današnji cilj je bio po zapadnom dijelu grada doći do sjevera i Dunava te vidjeti put za Krems koji bih posjetio jedan weekend.
Put me nije oduševio. Puno semafora, a povremeno nejasan, pa sam morao intuitivno nalaziti pravi smjer.
Povratak sam napravio po Donauinselu, pa kroz centar. Kad sam došao u svoju ulicu, koja je dugačka, imao sam utrku s gradskim autobusom.
Kada sam ga napokon pobijedio, a neposredno prije stana, počinjem kočiti i skretati preko ulice da uđem u dvorište i iznenada poletim. Maloj je prednji kotač proklizao na metalnom šahtu, ja sam ju preletio, napravio kolut preko leđa i dočekao se na noge. Pravi mačak! naughty Naočale koje su mi bile u džepu na leđima su preživjele, a mala je zadobila ogrebotinu na kočnici i ožiljak na bandaži guvernala. I ja sam dobio ogrebotine po laktu i koljenu, ali one će zarasti, ali od male neće. cry

Distance: 25.850 m
Time: 01:21:30
Avg HR: 119
Max HR: 156
Avg pace: 03:09 min/km
Avg cad: 69 rpm

Kvalitetan trening je nekakvih 8,5 km. Nego, kada si brojite kilometre treninga, brojite li i dolazak do mjesta treninga, kroz grad ili samo "aktivni" dio treninga?


Post je objavljen 09.06.2010. u 23:23 sati.