Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nevinasce2007

Marketing


RAZARAČI PRIJATELJSTVA

Kasnite prijatelju svaki put kad se dogovorite i sigurno ćete ga otjerati od sebe.
Nikakve isprike tu ne pomažu jer je to znak nepoštivanja tuđeg vremena.

Izbrbljate li ono što vam je prijatelj ispričao u povjerenju, prekršili ste jedno od osnovnih pravila prijateljstva. Treba znati čuvati tajnu.

Optužujete li stalno druge za svoje loše raspoloženje, ljudi će se prestati družiti s vama jer će ih to umarati. Svatko ponekad ima loš dan, ali nisu drugi krivi.

Ružne primjedbe na račun drugih rasa, nacija, vjera, spolnih orijentacija i slično stvaraju lošu sliku o osobi, zbog čega je drugi mogu početi izbjegavati.

Govorite li drugima stalno što bi i kako trebali činiti, nećete dugo biti popularni. To stvara dojam da ih smatrate nesposobnima i da ih želite kontrolirati.

Manjak osjećaja prema drugima i pretjerana osjetljivost kad je riječ o vama su osobine koje će udaljiti prijatelje od vas. One često idu zajedno.

Očekujete li od drugih da se ponašaju prema određenim pravilima, tad ih se i vi morate držati. Dvoličnost i dvostruki standardi su nepopularne osobine.

Žalite li se neprestano na sve - lošu vladu, hranu u restoranu ili vrijeme - uskoro ćete ostati sami. Nitko ne može podnijeti toliku dozu pesimizma i crnila.

Osobe koje moraju stalno biti u središtu pažnje na početku mogu djelovati zabavno, ali nakon nekog vremena ćete osjetiti da samo crpe vašu energiju.


Post je objavljen 09.06.2010. u 09:53 sati.