Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Svi marš na referendum!


Akcija prikupljanja potpisa za referendum protiv promjena Zakona o radu, koje predlaže Vlada, službeno kreće sutra u 9:00. U Zagrebu na devet štandova, drugdje kako gdje, ali u svkako slučaju kreće se.

Na blogu http://referendum.blog.hr možete naći koja su mjesta u Zagrebu gdje se može potpisati, te popis koordinatora po županijama, kojima se trebate javiti, ako želite sudjelovati u akciji. Najvažnije je sada naći dovoljan broj volontera, koji će prikupljati potpise. Javljajte se koordinatorima po županijama! Također se možete javiti na e-mail referendum.zor.zg@gmail.com.

Širite informaciju dalje. Facebook grupa protiv promjene ZOR-a ima 16.000 članova, ali to je čas posla učlaniti se. Sad je potrebna konkretna podrška. Bez obzirqa na neke opravdane kritike i rezerve koje čujem, pa ih možete čuti i od ljudi iz sindikata, koji nisu zadovoljni vlastitim radom, sad je važno konkrento raditi i ovu akciju odraditi kako treba! Ako ovoga puta uspijemo i natjeramo Vladu da pita narod što misli na referendumu - napravit ćemo golemu stvar!!

Post je objavljen 08.06.2010. u 17:32 sati.