Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sahovski-lovac-pazin

Marketing

PAVKOVIĆ MARIO NAJBOLJI ŠAHISTA ZA DAN GRADA PAZINA 2010.

Jučer u jutarnjim satima u prostorima hotela "Lovac" odigran je tradicionalni brzopotezni šahovski turnir u povodu Dana grada Pazina 2010.
Sudijelovalo je 25 šahista iz Istarske i Primorsko-goranske županije raznih dobi,kategorija i rejtinga.Sami sudionici turnira pohvalili su i veoma oduševljeni samom organizacijom turnira.Pobijednika turnira tražili smo u 15 kola po švicarskom sustavu na pet minuta po igraču.Obitelj Valković vodila je ovaj turnir u besprijekornom izdanju.
Pobijednik ovog turnira je član Š.K.Lovac - MK Pavković Mario koji je uvijerljivo sa 14 bodova tj.sa bod i po prednosti osvojio turnir ispred prošlogodišnjeg pobijednika MK Jurman Roberto iz Rovinja inače člana novoformirane šahovske ekipe Batana,dok je treće mijesto pripalo Konić Zlatku sa 10 i po bodova inače članu Š.K.Pula,četvrto mijesto pripalo je momčadskom kolegi Valković Kristianu dok je peto mijesto osvojio majstorski kandidat iz Crikvenice Zoričić Marijan kojemu je to bio prvi nastup u Pazinu.
Posebno treba istaknuti našeg mladog kadeta Pilat Luka koji je osvojio 4 i po bodova u 15 kola što je veliki uspijeh za samog igrača i za naš klub koji je dokazao da iz godine u godinu diže svoj kvalitet igre.
Prva tri mijesta nagrađena su vrijednim pokalima dok je pobijedniku turnira pripao još i plinski roštilj.Drugoplasiranom i najmlađem sudioniku Pilat Luki pripala je nagrada našeg sponzora Pizzerie "ROTONDA" Lindar sa večerom i pijačom za dvije osobe.
Ovim putem se zahvaljujemo svim šahistima koji su sudijelovali na ovom turniru a posebno našim dragim gostima iz Novog Vinodola.
Poslije turnira odnosno ručka odigran je naknadni turnir od kojeg je upisnina ušla u nagradni fond,tako da i ovaj naknadni turnir prelazi u tradiciju.


Post je objavljen 07.06.2010. u 19:29 sati.