Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sportski rezultati proteklog tjedna

Općinski nogometni četvrtoligaši NK „Pitomača“ i NK „Croatia“ iz Grabrovnice, jučer su na rasporedu imali svoje utakmice posljednjeg, 30. kola IV. HNL sjever, skupina B. Pitomačani su gostovali u Molvama i sa 3:2 pobijedili nogometaše domaćeg NK „Mladost“, te su sa šest osvojenih bodova u posljednje dvije utakmice, donekle popravili svoj plasman na prvenstvenoj tablici, dok su nogometaši NK „Croatia“ kao domaćini, u Vukosavljevici, igrali protiv nogometaša NK „Mladost“ Čačinci, te su sa najuvjerljivijom ovosezonskom pobjedom od 10:1 okončali uspješnu natjecateljsku sezonu.

Juniori NK „Pitomača“ u posljednjem, 22. kolu ŽNL VPŽ sa visokih 9:0 pobijedili su vršnjake iz NK „Napredak“ iz Rušana, dok su juniori NK „Croatia“ iz Grabrovnice na gostovanju u Turanovcu sa 5:0 pobijedili juniore istoimenog kluba, što im je omogućilo osvajanje prvog mjesta u ovom rangu natjecanja. Prvo mjesto u kategoriji pionira grabrovčani su potvrdili pobjedom od 3:2 protiv pionira istog kluba.

Seniori NK „Turnašica“ odigrali su neodlučenih 2:2 u 25. kolu II. ŽNL VPŽ protiv nogometaša NK „Graničar“ iz Okrugljače, a u posljednjem ih kolu očekuje susret protiv nogometaša NK „Brezovica“.

Sisak je u subotu 05. lipnja bio domaćin 19. Međunarodnom karate turniru „Sisak kup 2010.“, na kome su nastupili i mladi predstavnici oba pitomačka karate kluba. Od mladih karatista KK „Podravski sokol“, Erika Čižmar osvojila je u borbama prvo mjesto u kategoriji učenice - 40 kg, te treće mjesto u kategoriji mlađe kadetkinje - 45 kg, dok je Veron Hrvojić osvojio treće mjesto u kategoriji mlađi kadeti – 52 kg.

Karate klub „Pitomača” nastupio je na ovom turniru sa tri natjecatelja u katama i dva u borbama, a medaljama su se u katama okitili Alan Uremović kod učenika (1. mjesto) i Dominik Prtenjača kod mlađih kadeta (2. mjesto), te u borbama Marko Bogović, učenici – 30 kg.
Pitomača.hr

Post je objavljen 07.06.2010. u 16:36 sati.