Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sebastianvettelspace

Marketing

No more Turkey...The End!!!

Image and video hosting by TinyPic

Kao da su poslušali moj post od jučer i Red Bull afera je napokon gotova.
Red Bull Racing je u četvrtak konačno objavio da će povući crtu ispod sudara koji je se na Velikoj nagradi Turske dogodio između njihovih vozača - Sebastiana Vettela i Marka Webbera.
U priopćenju kojeg je momčad objavila stoji da su se Webber i Vettel susreli s direktorom momčadi Christianom Hornerom, dizajnerom Adrianom Neweyem i savjetnikom Helmutom Markom, prilikom čega su raspravljali o situaciji.
"Sastanak je bio pozitivan i epilog je to incidentu koji se dogodio u 40. krugu Velike nagrade Turske. Momčad je sada potpuno fokusirana na Veliku nagradu Kande," objavila je momčad.
Sebastian Vettel je izjavio: "Momčad nas je dovela u sjajnu poziciju i za njih nije dobro ono što je se dogodilo. Žao mi je jer smo tako izgubili vodstvo na toj utrci. Mark i ja smo natjecatelji i utrkivali smo se. Ali, mi smo i profesionalci, tako da sudar neće promijeniti način buduće suradnje. Sjajna smo momčad s vrlo jakim duhom i veselim se Kanadi."
Webber je dodao: "Šteta zbog momčadi jer smo izgubili priliku da pobijedimo na utrci. Ovo je sport i ovakve stvari se mogu dogoditi, premda nisu trebale. Suosjećam sa svima u Red Bullu, sa svima u tvornici i sa svima koji su uključeni i ovo. Seb i ja ćemo se pobrinuti da se ovo ne ponovi i nastavit ćemo raditi zajedno i otvoreno, oko toga neće biti problema. No, dosta smo pričali o ovome. Sad je dosta, okrećemo se Kanadi i ja sam na to fokusiran."

Source: f1racing.com.hr

Post je objavljen 03.06.2010. u 19:58 sati.