Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

Članice HSLS ogranak Popovača na osnivačkoj skupštini ženske inicijative HSLS-a " LIBERALKI"

Image Hosted by ImageShack.us
fotografija:Split, 05.06.2010.
5. lipnja 2010 u Splitu članice HSLS-a ogranak Popovača učestvovale su na osnivačkoj skupštini ženske inicijative HSLS-a "LIBERALKI", predvođene dr.med. Marijom Starčević


Osnivačku Skupštinu pozdravio je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, predsjednica središnjeg vijeća stranke Đurđa Adlešić i mnogi uzvanici.


Uz aktivno učešće na osnivačkoj Skupštini naše Liberalke iskoristile su slobodno vrijeme i za mnoge razgovore sa čelništvom HSLS-a te uputile među ostalima i predsjedniku HSLS-a poziv za izbornu Skupštinu HSLS-a ogranak Popovača koji se održava 11. lipnja u 20:00 u Popovači.


Za predsjednicu „Liberalki“ izabrana je Diana Pečkaj Vuković, spisateljica, povjesničarka umjetnosti i diplomirana novinarka iz Zagreba, dok su potpredsjednicama postale Slavica Jakobović Fribec, slavistica, komparatistica i dipl. knjižničarka, također iz Zagreba, Suzana Perdec, dipl. inžinjerka prometa iz Čakovca, Jasminka Kremer, diplomirana ekonomistica iz Vinkovaca i prof. Ljiljana Vidučić, profesorica na Katedri za financije splitskog Ekonomskog fakulteta. Tajnicom Liberalki postala je Vesna Furtinger Barac, magistrica znanosti i specijalist stomatolog iz Zagreba.
Image Hosted by ImageShack.us
fotografija:Split, 05.06.2010.



Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a, izrazio je svoje zadovoljstvo i ponos članicama Liberalki. "Ovo je novi Izborni stožer HSLS-a za parlamentarne izbore i prvi predizborni skup naše stranke, bili oni u svibnju ili studenom 2011. godine“, naglasio je Kosor. Dodao je i kako Liberalkama u okviru HSLS-a želi što veću samostalnost, za razliku od drugih stranaka koje su, tvrdi, centralizirane.

..brze na okidaću, naše "Liberalke" snimile su nam i mnoštvo foto materijala pa uživajte...





Opširnije


Post je objavljen 07.06.2010. u 12:49 sati.