Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/megakit

Marketing

MeGa KIT na 3. crnogorskim Medijskim dijalozima u Herceg Novom

Znanstveni rad Teorija sustava i integrirana strategija komuniciranja u kontekstu globalnih trendova - primjer bloga Studija Kultura i turizam predstavljen je prošle subote na međunarodnom znanstvenom skupu 3. crnogorski Medijski dijalozi u Herceg Novom, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore.
Mediji i globalizacija, tema je ovoga znanstvenog skupa na kojemu je svoje radove izložilo četrdesetak autora iz zemalja regije - Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Temi se pristupilo iz različitih područja: prava, ekonomije, komunikologije, etike, lingvistike, kulurologije, pedagogije i dr.
Za izniman doprinos popularizaciji časopisa Medijski dijalozi u Hrvatskoj, organizatori su dodijelili plaketu dr.sc. Dorđu Obradoviću, profesoru na dubrovačkom studiju Mediji i kultura društva i članu međunarodnog uredničkog odbora časopisa.
Cilj skupa je omogućiti mladim znanstvenicima platformu za predstavljanje i izlaganje svojih ideja, radova i istraživanja te njihovo umrežavanje i uspostavljanje suradnje regionalnim znanstvenim institucijama.

U sklopu javnoga predstavljanja rada Medijske grupe i bloga MeGa KIT, najavljujemo, u rujnu očekujemo dolazak glavnoga urednika Medijskih dijaloga mg. sc. Mime Draškovića te pomoćnika ministra kulture Crne Gore za medije dr. sc. Željka Rutovića.

U izradi znanstvenoga rada koji problematizira blog MeGa KIT sudjelovale su studentica druge godine studija Kultura i turizam te članica Medijske grupe, Martina Rojnić i voditeljica Medijske grupe Tijana Vukić Stjelja. Riječ je o znanstvenom radu čiji je cilj kreiranje strategije komuniciranja Medijske grupe radi povećanja stalne publike infobloga.

Rad je objavljen u časopisu za istraživanje medija i društva Medijski dijalozi, godina III, broj 6., jun 2010. čiji je izdavač Ekonomska laboratorija za istraživanje tranzicije.

Tijana Vukić Stjelja


Zbornik sažetaka, kao i sve radove objavljene u časopisu možete pročitati na njihovim stranicama:
Medijski dijalozi

Teorija Sustava i Integrirana Strategija Komuniciranja

Post je objavljen 07.06.2010. u 11:42 sati.