Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Najave događanja od 7 do 13. lipnja.2010.

- Do 12. lipnja otvorena je izložba fotografija Drine Čavar u župi na Jordanovcu. Izložba se može iza svake mise.
- Ovaj tjedan slavimo blagdane Srce Isusovo i Srce Marijino. Kako doznajem mise u Palmi u petak bit će po nedjeljom rasporedu dok se za Jordanovac još ne nezna.
- Katolici na djelu ovaj vikend povodom kraja još jedne sezone idu na Krapanj na duhovnu obnovu. Kako doznajem idu mladi koji se natječu u obije lige.
- Prijave za Modrave još traju.
- Župa Sveti Petar iz Zagreba organizira povodom župnog blagdana sportska natjecanja u malom nogometu po pravilima KMNL-a, košarci, i odbojci. Sve informacije mogu se dobit u župi.
- Gdje su Kateheze ovaj tjedan ne znam.
- Uskoro kreću i turniri u odbojci na pjesku na Jarunu u orgarnizaciji Katoličke odbojkaške lige. Sve informacije kod njih.
- Ulazimo u finiš događanja u gradu.
- Ovaj mjesec nas čeka i završni H-epicentar koji je zadnji četvrtak u mjesecu u Bogalo. Više informacija kad ih dobijem.
- Što je sa školom animatora Zagrebačke nadbiskupije ne znam. Ako je bude sigurno prijave idu preko župa.
- Projekt 'Slobodni katolici' će od jeseni krenut punom snagom. Namjena će biti starijoj populaciji koja još nije osnovala obitelj.
- Na kraju čestitke novom svečeniku Varaždinske biskupije koji je svoj đakonat odslužio u mojoj župi Sveti Petar u Zagrebu. On će se prepoznat kada ovo pročita. Kao što sam ne jednom napisao kvalitetni svečenici ne dobivaju službu u Zagrebu. Njemu želim svako dobro i drago mi je da je bio u mojoj župi na službi.

Post je objavljen 07.06.2010. u 10:48 sati.