Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrabrost

Marketing

Lipanj

Možda ne biste vjerovali, no ljudi, 23. svibnja ove godine, moje pisanje na blog.hr-u navršilo je punih, velikih pet godina.

Samo da se na trenutak vratim u to vrijeme,vrijeme mog početka pisanja na tadašnjoj (http://harry.blog.hr) adresi - prvi sam razred srednje, dan-dva prije ispod čepa od 0.5l cole kupljene za vrijeme velikog odmora u kuhinji škole, pronašao sam oznaku Bijelo dugme, osvojio ulaznicu za "koncert desetljeća". S razredom idem na izložbu i predstavu u Zagreb, u gradu je norijada...

Pet godina i kusur kasnije, nakon otprilike 300 napisanih postova, studiram u tom Zagrebu, bliži se kraj moje prve godine na novinarstvu. Naravno, slijedi najzahtjevniji dio, ljetni rok.

A što slijedi nakon njega?

Slijedi jedno neispisano ljeto. Odlazak na Dirty Old Festival, volontiranje na Motovun film festivalu? Što s ekipom? Prošle godine pružena mi je šansa za promjenom i šansa za....najljepše ljeto. Ljeto nakon prve godine faksa...

Pravim se da ne gledam na kalendar, no 5.lipnja je. Dvanaest dana dijeli me od druge punoljetnosti...

Što će biti s tim rođendanom? Vremena nemam, pri novcu nisam...

Ipak, trebao bih taj 17.lipnja podići na jednu novu razinu. Ako ništ drugo, oduvijek mi se sviđao taj datum ovako, kada ga izgovorim...super zvuči :)











Post je objavljen 05.06.2010. u 10:31 sati.