Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elmer

Marketing

Gitara s krilima

00003,kaže brojač.I nije neka impozantna brojka-ali veseli!Kada brojka bude bar troznamenkasta,dopustit ću Precjedniku da virne.On voli komentirati pa će biti i komentara.
Danas ću se dotaknuti majice.Tu i tamo vidim je u gradu,na nekom srednjoškolcu i to mi izmami veeeeliki osmijeh.Herba kaže da na sve bajkerske susrete nosi baš tu majicu.I svi hvale njen izgled.Jučer se potegla neka priča o muškim i ženskim modelima.Trebaju li biti ženski modeli majica?Ekipa kaže da trebaju.Ženski dio ekipe.Meni je to nepotrebno,a mislim da će i zakomplicirati nabavku istih.Jesu li ženski modeli majica u duhu rocka?Ili je to totalno besmisleno pitanje?



Ovaj mali plavi je baš sladak.Kao curuica.Ali dobro mu stoji muški model majice.Svi smo vrisnuli od sreće kada je Zloupotreba zvuka objavila na Fejsu novinski članak u kom mali na fotki ima NAŠU majicu.A nije ni svirao na Festu!Taj band će imati tu čast ove godine.Ne znam koji dan će svirati.Netko je na tulumu izbrisao ploču na kojoj je pisao načelni raspored bandova.Ali,nema beda!Izbornik kaže da ga ima u svojoj glavi!

Kakogod,ja ću se složiti sa nabavkom muških i ženskih modela.Zašto?Jer želim biti poput Precjednika!On se uvijek sa svima slaže.

Post je objavljen 04.06.2010. u 08:31 sati.