Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Jordanovac za Ekvador!Župna obavijest o Izložbi

IKA obavijest o Izložbi

Pismo s. Lenke, uz izložbu:

"Postovani velecasni Musa
Pozdravljam vas sa nasim starim i uvijek novim pozdravom "Hvaljen Isus i Marija".

Ne poznam Vas ali Drina mi je dosta pricala o Vama i zamolila me da napisem izvjestaj o njenom boravku i suradnji sa nama nakon svog povratka u domovinu.

Kao sto Vam je poznato Drina je boravila kod nas dvije godine. U nasem misijskom centru gdje funkcionira skola predavala je Engleski i Informatiku. U pastoralu je radila sa mladima i u katehezi.

Kako je nasa skola za siromasnu djecu koju prikupljamo svaki dan i poslije vodimo njihovim kucama, dajemo im dva obroka dnevno. Imamo takoder djevojcice u internatu koje su tu iz razlicitih predjela Ekvadora a vecina ih je iz Amazonske prasume i nemaju mogucnosti da studiraju. Svi oni da bi mogli napredovati u ucenju trebaju se hraniti.

Na Drininu iicijativu videci rad i vrativsi se u domovinu osnovala je Udrugu "Kristov stol" da pomogne nasoj djeci i mladima sa prehranom. S tom istom namjerom htjela je otvoriti izlozbu u svojoj zupi.Koliko ce te joj Vi u tome pomoci ja se unaprijed zahvaljujem i molim obilje Bozjeg blagoslova za Vas i Vase pastoralno djelovanje.

U Kristu odana s. Lenka."

Iz župe Jordanovac u župu Oyacoto...

Post je objavljen 03.06.2010. u 08:18 sati.