Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirisnemisli

Marketing

Blogging

Kada je prije mjesec dana nastajao ovaj blog imala sam jasnu viziju što želim reći.Zapravo povod je bio nanovo izazvana potreba za pisanjem koja se probudila kroz dva-tri spontana članka o aromaterapiji.

Pomislila sam da bi bilo zgodno prenijeti svoja iskustva i vizije na papir ,te ujedno trenirati ruku i vijuge.Budući da volim detalje ,blog je tehnički zadovoljavao moju potrebu da se kreativno i pismeno izrazim.Iz dana u dan, iz posta u post počela sam primjećivati promjenu te spontano naviranje tema u kojima se želim definirati.Nisu sve odreda bile mirisne i eterične.

Sinoć kad sam probdjela pola noći širom rastvorenih očiju ne shvaćajući zašto ne mogu zaspati ,u misli mi je došla scena iz filma Forrest Gump kada odluči da bi mogao trčati nekoliko godina.U istom trenutku postala sam sigurna da pronašla svoju cestu za trčanje .



U razgovoru sa izvornim_životom spomenula sam pisanje kao terapiju što je on pak vrlo lijepo nadogradio i preoblikovao u buđenje kroz pisanje. Osim toga Catma mi je sugerirala da je autentičnost važna u pisanju zbog energetskog traga koji je utkan u slova i rečenice.

Zbog toga prvobitna ideja o mirisnom blogu i aromaterapiji bit će proširena i nadopunjena svim onim potisnutim dilemama koje očito žele izaći na površinu,postati na trenutak vidljive ,a zatim se rasplinuti u prostoru otkrivajući nove obzore .
Mislim da je ovo nebeski klik kojim će se neko vrijeme neke neriješene stvari rješavati.

Zato, očekujem neočekivano .



"Life Is like a Box of Chocolates You Never Know What Your Going To Get!" Forrest Gump



Post je objavljen 03.06.2010. u 00:36 sati.