Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hdzbihposavina

Marketing

Mladež HDZ BiH najoštrije osuđuje aktivnosti predsjednika Mladeži HDZ 1990 i člana Predsjedništva HDZ 1990 Zvonke Perića

Mladež HDZ BiH podupire posljednju akciju SIPA-e na suzbijanju trgovine narkoticima.

Mladež HDZ BiH najoštrije osuđuje aktivnosti predsjednika Mladeži HDZ 1990 i člana Predsjedništva HDZ 1990 Zvonke Perića koji je uhićen u Stocu tijekom primopredaje 25 kg. modificirane droge poznate kao „skunk“.

Pitamo se je li ovo predizborni program Mladeži spomenute stranke i jesu li na ovaj način mislili financirati izbornu kampanju kada se već zna kako im u posljednje vrijeme izostaje izdašna financijska potpora dosadašnjih mentora. Trgovina i rasturanje narkotika od strane ovog visoko pozicioniranog dužnosnika HDZ 1990 je skandalozna činjenica te stvar za vrlo oštru osudu javnosti u BiH. Birači upravo od ovakvih osoba očekuju da se svom snagom bore protiv pošasti narkomanije, a ne da budu na suprotnoj strani zakona.

Mladež HDZ BiH očekuje od kolega iz drugih stranaka da oštro i javno osude ove aktivnosti predsjednika Mladeži HDZ 1990 i člana Predsjedništva HDZ 1990 Zvonke Perića.

URED ZA INFORMIRANJE HDZ BiH


Post je objavljen 01.06.2010. u 22:19 sati.