Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raftmania

Marketing

Kupa Zapeć je 380..

Ako na stranici Hrvatskih voda na dijelu Istraki sliv kliknete na Kupa Zapeć i vidite informaciju iz naslova to znaći da ne morate ići u potragu za adrenalinom u Alpske daleke krajeve. Rijeka kategorije IV je tu, blizu vas..

Rafting na Kupi

A ako pada kiša. Super, rijeka će još rasti. Što tada možemo očekivati?? Pa, prije svega većina brzica iz "nižeg vodnog stanja" nestaje. Pojavljuju se nove. Veliki valovi su stalno a na nekim mjestama vrebaju neoprezne raftere razne rupe i rupetine.

Rafting na Kupi

Tura je tada dugačka oko 28 kilometara a nismo na rijeci pre dugo. Gotovi smo za sat vremena, možda koju minutu duže. Voda juri. Kako smo cijelo vrijeme aktivni bit će nam dosta.

Ako je hladno, nećete vjerojatno ni primjetiti. No bitno je da se nakon takvog raftinga imate gdje presvući, na suhom i možebiti otuširati. Mi vam to i pružamo.. Kliknite na naš link.

raftextrem (3)

Hrvatska nema ledenjake koji bi tijekomosmog mjeseca punili riječna korita, niti smo tropska zemlja a jedina visokovolumenska rijeka ima super brzak usred grada (Sava kod toplane), na žalost odmah ispod Jakuševca (smetlište) pa je više manje neupotrebljiv. Ako ste lovac na adrenalin, kiše su vaš prijatelj...

Post je objavljen 01.06.2010. u 10:51 sati.