Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenabezrijeci

Marketing

lost in illusion

kako ljudima objasniti što želiš od života? zašto svi uvijek sve protumače onako kako im paše? čemu ja uopće živim i koja je moja zadaća na ovom svijetu?
dođu dani kada ne znam što mislim. kada imam osjećaj da mi život kliže kroz prste, sve mi leti ispred očiju, ne mogu pratiti ovaj način života. a opet, ima dana kada sam sretna što postojim. kako nikad ne mogu naći onu "zlatnu sredinu"?
danas sam shvatila da sam pogriješila vlastito zanimanje. da imam puste želje koje se nikad neće ostvariti. željela sam biti umjetnica jer sam mislila da ću uspjeti. danas sam shvatila da sam se upustila u jednu odvratnu kolotečinu kojoj nema kraja. ne mogu se pomaknuti s mrtve točke. postoje želje, ali ih ne mogu ostvariti. ne mogu postići ono što želim iz razloga što nisam dovoljno dobra. danas sam shvatila da ne poznajem vlastitu sebe i da želim postati nešto za što očito nisam stvorena.
kako krenuti dalje kad gledaš kako sve postupno propada? kako naći riječi koje bi te pokrenule da nešto napraviš po pitanju vlastitog života?
osjećam se ko da letim. letim između svih ljudi i ne znam šro sam. ne znam koji je moj smisao.


Post je objavljen 31.05.2010. u 21:32 sati.