Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1000genijalnihstvari

Marketing

Čudesna stvar #17 - Stići na vrijeme

Image and video hosting by TinyPic
Stići na vrijeme
Život ima čudne načine da ti pokaže koliko su stvari zapravo vrijedne. Koliko je vrijedna minuta? Misliš da se ništa sjajno ne može dogoditi u minuti - osim ako si trkač ili sportaš. A i što bi? Što stane u minutu?

Moj je sin danas imao završnu priredbu u vrtiću. Od jeseni kreće u školu, postaje stvarno velik. Djeca su pripremila program i druženje s roditeljima i sve je trebalo početi u 17 sati. Posljednjih dana, otkako sam sama s njime, svaki dan s posla krećem u isto vrijeme, hvatam brzu liniju (onu u kojoj nikad nema mjesta za sjedenje) i stižem po njega dosta prije 17. Štoviše, imamo još vremena prošetati do kuće i putem kupiti sladoled. Istu sam liniju hvatala i danas, ali danas za razliku od inače moj autobus uopće nije bio brz. Dapače, vukao se najsporijom trakom autoputa, a vozač je u jednom trenutku čak zaustavio autobus na ugibalištu i ugasio ga. Gledala sam u digitalni sat iznad vozačeve glave i zaprepašteno ustanovila da je do 17 sati ostalo sitnih 13 minuta, a da smo mi tek u Španskom. Gledala sam minute kako prolaze, cesta je odjednom bila preduga, semafori očajno spori, došlo mi je da vozača zgrabim za ramena i počnem vikati na njega, hej, moj sin ima priredbu!
Stigla sam. Utrčala sam malo prije nego su djeca ušla u dvoranu, taman na vrijeme da ga vidim kako ulazi, zabrinuto me traži pogledom i široko se smiješi kada me ugleda. Jedna minuta, samo jedna minuta i propustila bih svog sina, svog ljepotana, kako mi šapće iz daljine "volim te".

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 31.05.2010. u 20:21 sati.