Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-gradici

Marketing

PREDAVANJE I VJEŽBA U PŠ GRADIĆI

Jučer , u sklopu svibnja mjeseca zaštite od požara , DVD Gradići su održali predavanje i kratku pokaznu vježbu u Osnovnoj školi Nikola Hribar , područna škola Gradići.

Od VJEŽBA ŠKOLA


Predavanje je organiziralo zapovjedništvo DVD-a Gradići i učitelji Područne škole Gradići . Cilj predavanja je upoznavanje djece sa opasnostima od požara , upoznavanje sa vatrogasnom preventivom i postupcima u slučaju požara. Djeci zanimljivo i poučno predavanje održao je Božidar Barišić zapovjednik Društva , djeca su se pokazala kao pravi znanci te su aktivno sudjelovala u satu sa pitanjima i odgovorima . Sudjelovali su učenici I. , II. i III. razreda , njih oko 50-tak te njihovi učitelji .U sklopu predavanja osmišljena je i pokazana kratka pokazna vježba gašenja krova škole koju su izveli operativni članovi DVD-a Gradići . Nakon završetka vježbe upoznali smo djecu sa vatrogasnom opremom te smo djeci pokazati ali im i dali da rukuju sa vatrogasnim aparatom za gašenje požara prahom S6 , sa vatrogasnom brentačom , naprtnjačom i modulom .
Cilj ovog predavanja i vježbe je popularizacija vatrogastva u Gradićima , animiranje djece uzrasta do 12 godina za uključivanje u rad DVD- Gradići te smatramo da smo u potpunosti uspjeli u svojem naumu.

Poseban gost predavanja i vježbe je bio g.Željko Mrakovčić , predsjednik Vatrogasne zajednice grada Velika Gorica , koji je ovakav vid rada sa djecom ocijenio izvrsnim .

Galeriju sa slikama pogledajte ovdje .


Post je objavljen 29.05.2010. u 09:27 sati.