Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zmayski

Marketing

Trajna nina Karolina

Već se duže vrijeme spremam upoznati jednu vremešnu i tajnovitu gospođu. Izuzetna je iz više razloga; prvo, bila je prva! (sjećate li se vi svoje prve?) Dugo vrijeme bila je i jedina. Nadalje, bila je po život opasna. Onda; nije se po njoj moglo uvijek. Jasno je; takve gospođe nisu za klince, već za iskusne muže...
Još jedna zbunjujuća potankost; svršavala je samo u Karlovcu i u Bakru. Danas svršava svako malo, ali brzo počinje iznova, i nitko je sad ne može odvaliti u komadu. Prije je puno i tražila - zahtijevala je i po nekoliko dana. Danas je se može šišnuti u pola dana. Ako znaš što radiš. I imaš čime.
Kako mi je Karlovac blizu, i ja ću s njome započeti tu, na četiri rijeke, a svršiti namjeravam u Bakru. Ako ona ne svrši sa mnom prije toga.
Nedaleko njenog početka novi je most preko Kupe, Drežnički - Karlovčani su ga 100 godina čekali. Ka sjeveru je s njega baš dobar pogled na Dubovac i na Veslački klub Korana. Na Kupi. Hm. Kad me stari kao klinca dovodio ovamo nikako nisam mogao shvatiti kako se klub na Kupi može zvati "Korana". Svejedno; tu sam naučio da rijeku valja poštovati, pa i onda kad je na njoj kupalište.

Post je objavljen 27.05.2010. u 08:56 sati.