Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

Program 42. Orahovačkog proljeća


http://www.orahovica.hr/images/banners/or_pro.jpg

ORAHOVICA - Orahovačko proljeće, 42. po redu, počet će u utorak prvog lipnja u devet sati IX Olimpijskim festivalom dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije. Program će se nastaviti prvom Kolonijom kipara iz Ernestinova, a dan će biti zaokružen malonogometnim turnirom na kojem će ove godine nastupiti svih 11 Mjesnih odbora. U srijedu drugog lipnja bit će održan brzopotezni šahovski turnir za djecu, kazališna predstava Pipove dogodovštine, nastavit će se malonogometni turnir, a Matica Hrvatska Orahovica predstavit će časopis Zavičaj…

Istoga dana Duško Rađenović u Gradskoj kavani postavit će svoju osmu po redu izložbu Nepoznata Orahovica. U četvrtak dan će početi turnirom u Western jahanju, nogometaši će igrati i toga dana, dok će u kino dvorani biti održana predstava kazališta iz Garešnice pod nazivom Marko slobodnjak. U petak 04. lipnja teniski turnir igrat će djeca uzrasta do 14 godina, Društvo prijatelja Hjaduka iz Orahovice i društvo prijatelja Hajduka iz Garična odigrat će međusobnu malonogometnu utakmicu, te utakmicu u boćanju. Hrvatske sokolice priredit će izložbu starih obrta, a Hrvatsko planinarsko društvo Orahovica izložbu fotografija te projekciju filmova. Dan će završiti velikim koncertom zagrebačke grupe Elektro tim. Središnji sadržaji i ovogodišnje manifestacije raspoređeni su u subotu i nedjelju 05. i šestog lipnja.

U subotu petog lipnja, dan će ponovo otvoriti tenisači, ali seniori i veterani , igrat će se toga dana i Streetball turnir, te turnir u rukometu ženskog rukometnog kluba Orahovica. Udruga umirovljenika postavit će izložbu Dokument priča povijest, u atriju suda bit će otvorena izložba slika slikara amatera, a u središtu grada izložba pod nazivom Razvoj poljoprivredne mehanizacije. U večernjim satima u središnjem gradskom parku bit će održan kulturno umjetnički program uz nastup KUDova iz Crkvara, TAVANKUTA i Rumunjske. Subota će završiti velikim koncertom Jasmina Stavrosa. Završni šesti dan proljeća, u nedjelju 6. lipnja, počet će brzopoteznim šahovskim turnirom za seniore, Cvjetni korzo središnjom ulicom grada krenut će u 16 sati, potom će se u parku održati smotra folklora. 42 izdanje Orahovačkog proljeća bit će zatvoreno u nedjelju u 19 sati, da bi pola sata kasnije svoj finalni malonogometni susret odigrali Mjesni odbori. U poluvremenu tog susreta, priznanja će primiti najbolji sportaši grada Orahovice za prošlu godinu.

Kažimo još da će se ovogodišnje Orahovačko proljeće održavati pod visokim pokroviteljstvom ministra Hrvatske Vlade Petra Čobankovića.

Orahovica

Post je objavljen 27.05.2010. u 08:17 sati.