Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

• Upravlja li itko ovom zemljom?

Već odavno je jasno da se naše vodeće političke stranke teško mogu razlikovati po svjetonazorskom ili ideološkom kriteriju, piše Euklid. Uz najbolju volju i naivnu dobronamjernost, jedina bi se razlika koju prosječni birač može (dobrohotno) prepoznati dala svesti na obranu demokratskih ili urbanih, odnosno, nacionalnih ili državotvornih interesa. Tko zapravo raspravlja o izlasku iz krize? O općim principima i izvedenim ekonomskim posljedicama. O strategiji.
Komentiraj
Dobra volja ili naiva ali ova zemlja nije nikad bila podesena da se njome upravlja , ni po desnom ni po ljevom usmjerenju.Do devedesetih bila je omamljena muklom ideologijom i od onda, i kozna do kada, biva preodjenuta u novo ruho kvazi liberalne demokracije i krscanske hipokrizije radi najefikasnije pljacke koja se ikad dogodiala u povijesti. ljudskog roda
Bertrand Russell vjerojatno je izrazio naj tuzniju prognozu tog ishoda: "Nakon beskrajnih razdoblja tijekom kojih su se na svijetu pojavljivali bezopasni trilobiti I leptiri , evolucija je napredovala toliko da su se poceli radjati Neroni, Dzingis –kanovi I Hitleri. Ja, medjutim drzim da je to tek prolazna nocna mora, nakon nekog vremena Zemlja ponovno vise nece biti u stanju podrzavati zivot, I tako ce na nasem planetu opet zavladati mir.”
www.severinomajkus.com/blog


neverin
@severino, pa sta cemo prirodi, bolje da nas se rijesi u samoobrani.
neverin

25.05.2010. (13:59) - -


Post je objavljen 25.05.2010. u 13:40 sati.