Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/njegovamazaa

Marketing

I'm losing my favorite game , you losing your mind again ..

Spletkarenje . To je ono po čemu je život najbolji . Vidjeti nešto što želiš i shvatiti kako da to bude tvoe , korak po korak .
Naravno , mnogo puta sam pogriješila . Pratila me loša sreća . Ponekad su mi se ljudi ispričavali na putu . Pokvarila sam njihove savršene planove ?! Ne znam . Oni su upropasili moe ?! Možda .
Ali danas , nikome to neće uspjeti . Ovaj plan mi je najbolji . Ni u kojem pogledu neću dopustit da mi to netko pokvari .




Dok sam sjedila u mraku , bacajući te misli po glavi ponovo i ponovo, prekrasan osmjeh pojavio se na njezinom licu . Bila je šteta pto to zapravo mora učiniti . Nikoga nie željela povrijediti . Ali što joj drugo preostaje ? Morala se pobrinuti za sebe . Nitko se nikad nie brinuo o njoj . Naučila je to rano , poćevši od svojih roditelja . Znala je da je vrijeme i da ne razmišlja o svojoj prošlosti . Napokon , nie bila njezina krivnja . Sam je kriv . To će se danas promjeniti . Od sad će sve biti kako je uvijek htjela . Smislila je savršen plan . Na prvi pogled , izgleda jednostavno i uobičajno . Ali nekome preostaje veliko iznenađenje . Smrtonosno iznenađenje .
Sve što je sada trebala n apraviti je biti strpljiva .
Biti strpljiva i čekati dok ne dođe vrijeme ....

Post je objavljen 23.05.2010. u 18:01 sati.