Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogica

Marketing

Lego kockice expo Zagreb 2010

lego kockice naslov

Sa početkom 13.05 pa sve do 26.06.2010, svakim danom od 09-17 osim ponedjeljka u Tehničkom muzeju u Zagrebu klince svih godišta, boja, oblika i veličina čeka velika fešta Lego kockica. Gradovi, gusari, HNK, Umjetnički paviljon, Darth Wader malo povečan čekaju samo na vas. Pogledajte kako je bilo nama.

Zapravo neću dužiti. Uživali smo u ovom festivalu ljudske kreativnosti i mašte. Klinci od šest mjeseci pa do sto godina, inžinjeri, radnici, žene muškarci, geekovi i trekkiji su se natiskali u premali prostor koji se nalazi u Tehničkom muzeju u Savskoj ulici u Zagrebu. I svima su sjajile jednako oči, bez obzira na godine. Ah, Legići...

Stavrno se ima što vidjeti. Vlakovi jure, tramvaj vozi gore dolje a mašta luduje..

Da ne dužim, obavezno posjetitie. Ulaznicu od 10 Kuna platiti ćete bez obzira na godine i isplatiti će vam se svaka lipa... Idem se ja sada poigrati sa Lego kockicama svoje princeze. A vi pogledajte fotke i video..

SAVJETI:

Zna biti koma gužva, dođite u 9.00 sati ili preko tjedna. Svaka čast organizatoru jer ne dozvoljava da se u dvoranu natiska previše ljudi

Pazite u dvorištu muzeja da vam klinci ne jurcaju previše okolo. Naime pod je grbav i efekti tipa PLJUS..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA su vrlo česti.

Video:



Fotke:

Klikni za galeriju

Post je objavljen 23.05.2010. u 16:39 sati.