Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

A-HSP STUTTGART NA TRAGU BLAZA KRALJEVICA

Photobucket
Ponos bosanskog sevdaha Hanka Paldum

Mannheim- U petak 21.05.2010.g. je u prostorijama Kulturnog i sportskog centra BiH „Ljiljan“, u mjestu Mannheimu nedaleko od Stuttgarta odrzan koncert legendarne pjevacice bosanskog sevdaha Hanke Paldum. Uz dobro raspolozivu i veselu publiku medju kojima je bilo i nekoliko Hrvata iz BiH, nasla su se i poznata imena poput humoriste iz BiH Osmana Dzihe.

Photobucket

Predstavnici stuttgartske podruznice A-HSP-a g. Sime Tolic i g. David Jambrak bili su takodjer nazocni tome velikome glazbenom dogadjaju. Time su dokazali da nastoje ocuvati stoljetnu povezanost izmedju zemalja Hrvatske i Bosne i Hercegovine, i obnoviti medjuljudske odnose Hrvata i Bosnjaka-muslimana. S time zelimo od zaborava spasiti i prisjetiti nas narod na velike zrtve i zasluge svih stradalih bojovnika HOS-a i njihovog blagopokojnog krilnika Blaza Ere Kraljevica, i legendarnog pripadnika HOS-a g. Alije Siljka. koji su zajednicki svojim zivotima stali u obranu Hrvatske, Bosne i Hercegovine. To je jedini istiniti odraz istinske i svijesne hrvatske politike prema RH i BiH. Takav nacin politickoga djelovanja je duboko sazet u hrvatskoj povijesti i drzavotvornome pravaskome nauku.

Photobucket
David Jambrak i Osman Dziho

Pravaski nauk daje lekcije odnarodjenim i zavedenim ideologijama HDZ-a i SDP-a. Posto pravaski nauk staje u obranu a ne u agresiju na BiH, sto je dokazano pocetkom 1990-tih godina. Tadasnja kontraproduktivna politika tzv. domoljubne stranke HDZ prema BiH ide samo u ruke danasnjim manipulatorima. Kao sto to lazno tumacenje pred svijetom tumaci predsjednik RH Dr. Ivo Josipovic. A-HSP se zalaze za tradicijsku i istinitu saveznicku politiku izmedju RH i BiH, jer smo kao stranka dosljedni svojemu pravaskome nauku. (David Jambrak)

BOG i HRVATI!!!
HRVATSKA DO DRINE, BOSNA DO JADRANA!!!

Photobucket
Samo jedna na svijetu je Bosna od Amerike vise je ponosna...
Photobucket
Jedna domovina
Photobucket
Vukovar i Srebrenica, ljute rane nase povijesti...


Post je objavljen 22.05.2010. u 19:37 sati.