Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrogasnanatjecanja

Marketing

9. MEMORIJALNI KUP „ŽELJKO FILIPČIĆ“

BILJE

Tijekom današnjeg dana u organizaciji DOBROVOLJNOG VATROGASNOG DRUŠTVA BILJE održan je 9. MEMORIJALNI KUP „ŽELJKO FILIPČIĆ“.

Ovo vatrogasno natjecanje za djecu i mladež koje iz godine u godinu svojom kvalitetom i dobrom organiziranošću privlači sve veći broj društava sa područja slavonije i baranje i ove godine je ugostilo 54 ekipe iz 30 društava.Svečanim postrojavanjem i podjelom medalja završio je VIII. Susret vatrogasne djece i mladeži "Željko Filipčić" Bilje 2010. što je znak da ovaj susret vatrogasne djece i mladeži biva sve više prepoznat, kao dobar i kvalitetan projekt, druženja djece u organizaciji našeg DVD Bilje

Vatrogasno natjecanje održavalo se prema važećem Pravilniku za vatrogasna natjecanja u RH, bez štafetne utrke. Ekipe DVD-a natjecale su se u dvije discipline i dvije kategorije, djeca u vježbi sa „BRENTAČAMA“, a starija kategorija – mladež pokazala je svoje znanje i spretnost u izvođenju vatrogasne vježbe.9. memorijalni kup završio je svečanim postrojavanjem i podjelom zahvalnica i medalja za sve učesnike, a oni uspješniji, pored medalja kući su ponijeli i pehare:

KATEGORIJA VATR. DJECA ŽENSKA OD 6 DO 12 GODINA:
1. DVD Marijanci, 2. DVD Tomašanci, 3. DVD Velika Kopanica,

KATEGORIJA VATR. DJECA MUŠKI OD 6 DO 12 GODINA:
1. DVD Zoljani 2. DVD Antunovac 3. DVD Kozarac

KATEGORIJA MLADEŽ ŽENE :
1. DVD Stipanovci 2. DVD Harkanovci 3. DVD Tomašanci

KATEGORIJA MLADEŽ MUŠKI :
1. DVD Marijanci 2. DVD Karanac 3. DVD Beli Manastir



Post je objavljen 15.05.2010. u 22:01 sati.