Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

GOSPODARI SMO SUDBINE

TRENING DANAS U 17 SATI

Kažu da je jutro pametnije od večeri tako da ni ovo depresivno vrijeme ne može isprati sreću i zadovoljstvo kojima je obasjana moja duša. Ako se pitate zašto je tome tako, e pa evo odmah i odgovora!
Sve sam papajazanije bacio u školjku i povukao dva puta vodu, obrisao četkom ostatke, dobro oprao ruke i sretno započeo dan. Sjetio se pritom da je zadnji poraz naših limača C bio tamo negdje, kad ono, prije devet kola kad smo igrali protiv Dinama. Čovječe! Devet utakmica, šest pobjeda i tri neriješena. Kapa dolje i dečkima i treneru. Očekivao sam puno jer sam gledao kako napreduju, ali ovo mi nije bilo ni na kraj pameti.
Takav rezultat doveo nas je u situaciju da se borimo za treće mjesto. I to na način da sami odlučujemo o tome. Imamo tri tekme i ako ih dobijemo bit ćemo treći. Dragovoljac igra protiv Španskog (doma) u Dubrave (u gostima). Tu je i Croatia Sesvete koja također ima izgleda.
Prvi na redu je Dinamo koji je prošlo kolo u okrnjenom sastavu izgubio protiv Croatije. Sigurno je da će ih to motivirati da im se ne ponovi poraz i protiv nas, ali ima li boljeg motiva od medalje. Uostalom, mi smo najbolji ovo proljeće! Jedini smo bez poraza! Zato glavu gore, dobro kaže Stric, ne smijemo se utopiti u ovo sivilo. Mi smo gospodari svoje sudbine.
I na kraju isprika Svenu jer ga nisam jučer spomenuo kao strijelca oba gola na tekmi protiv Španskog.

Post je objavljen 20.05.2010. u 10:53 sati.