Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Varšavska: svi na prosvjed sutra!

Jučer, na prosvjedu u Varšavskoj, najavljen je novi masovni prosvjed za sutra (četvrtak). Svi su pozvani. Dođite i ponesite kofer, te naučite prerađene stihove pjesme "Zagreb te zove".
.
Slika Mate Kapovića.

Gore je jedna od slika objavljenih na facebooku. (Svoje slike objavio sam jučer.) Jedan lijepi foto-album objavio je naš dični Jutarnji list, čiji urednici i vlasnici sad bijesno mrmljaju sebi u bradu zato jer, po zahtjevima tržišta, moraju uvažavati masu neradnika, koji ugrožavaju marljivog biznismena. headbangyesfino

Okupljanje je u Varšavskoj. Prenosim s mrežnog sjedišta nedamovarsavsku. (Inače, sad se traži ostavka. Politički, slijedeći potez je opoziv gradonačelnika.)

Naučite pjesmu "Zagreb te zove". Pogledajte video, a dolje vam je tekst.Prosvjed pred DORH-om i Uredom gradonačelnika - tražimo ostavku gradonačelnika Bandića.

Ispred tisuća građana koji su se jučer okupili u Varšavskoj i na Cvjetnom trgu pozivamo Vas da u četvrtak, 20. svibnja, u 18:00 dođete s koferima u Varšavsku na veliku prosvjednu povorku kojom ćemo od gradonačelnika Milana Bandića zatražiti da spakuje kofere i da ostavku. Prosvjed će se iz Vašavske na strani Cvjetnog trga uputiti do Državnog odvjetništa RH i završiti pred Uredom gradonačelnika. Tijekom prosvjeda pjevat će se prepjev pjesme "Zagreb te zove" čije stihove možete naći u nastavku.

Braniteljice Varšavske


"Zagreb te zove"

Uvodni instrumental

1.
Zagreb te zove
Dođi na ulice grada
Zagreb te zove
Dođi u Varšavsku

2.
Zagreb te zove
Pun je prljavštine
Zagreb te zove
Treba mu čišćenje

refren x2

Zagreb
Zagreb je začepljen grad
Zagreb
Hajde, otčepi ga sad

kraći instrumental

3.
Zagreb te zove
Postoji previše sranja
Svuda korupcija
I brojna pogodovanja

4.
Zagreb te zove
Naše nam ulice kradu
Zaustavi kumove
Pomozi ovome gradu

kraći instrumental

5.
Zagreb te zove
Prodaju ovaj grad
Zamjene zemljišta
Istražite Krašograd

6.
Zagreb te zove
U zelenom dvorce grade
Novcima građana
Zlatne WC-e rade

Refren x2

Duži instrumental

7.
Zagreb te zove
Razbij dosadu
Daj, pokreni se
Uvaži prijavu

8.
Zagreb te zove
Ne damo Varšavsku
Zagreb te zoveE vidi, evo i našeg dragog Tome Varšavskog, ovoga puta u cipelicama a ne čizmama! Zapravo čovjeku dođe žao te patetične figure, koja je samo isturena meta za prave igrače koji stoje iza njega, upravljajući tokovima prljavoga novca.

Tomo preskače ogradu


Post je objavljen 19.05.2010. u 12:42 sati.