Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/humoranetumor

Marketing

jao onog mog tate...ovaj tjedan sam opet na njega osuđena...sjećate se, moram mirovat, ne smijem vozit niš a moram po bolnicama, pa čača vozaj. a di je čača tu je i brukarača.

znači prvo smo išli u bolnicu. dogovor je bio da dođe po mene u pol 11 al on je već u 10 bio pred vratima i tepao
lepa pesa, pimpa moj, pimpica, pimpi...daj šta ti to uopće znači?pusti jadnog psa na miru. onda smo sjeli u auto i nakon što je ispičkaro cijelom gradu sve...da iz fine familije ...i urlo portiru da mu ćer ide na kemoterapiju i nek mu digne rampu a portir je kul gledao u čemu je problem jer rampa je bila podignuta, mi smo se parkirali ispred bolnice. majko mila.
onda ipred lifta. znala sam i htjela sam ići stepenicama al kad ne mogu hodat još gore. ma došlo mi da si žnirance zavežem za zglobove pa ko marioneta na treći kat al počeo je luđak tipkat po gumbima lifta i onda...jel možeš stajat, jel možeš?...tata kul, mogu.osim toga sad lift ide prvo dole pa će se vratit. ma...pa nije to lift, to je ferrari i kad su se vrata ferrarija otvorila on je mene ubacio unutra i pred svima reko kaj kurac, nemreš stajat, upadaj....i onda sam se ja počela drapat i otišla s ekipom do podruma pa se vratila na nulu pa je gospon otac ušel pa smo se zajedno odvezli na treći kat a on je svima objašnjavo kako ja nemrem hodat jer sam bila na operaciji ibla bla bla. onda sam ja njemu objasnila nek nestane do popodne dok ne završim i dođe po mene.

i onda je došo po mene.
ja u sobi.ležim, sestra vadi terapiju, završavamo. u bolnici mrkla tišina. čujem njegove cipele na hodniku i znam, počinje....jeste vidjeli moju kćer? zvijezda, bila je na televiziji. kak ne znate koja? lepa, ćelava (a više uopće nisam), bila je za udrugu sve za nju.tu leži negdje. došel sam po nju. ne znate di mi je kćer?...majčice mila. izlazim iz sobe a on masira čistaćicu. jadna žena me gleda, nikad me vidla. pa zašto i bi? a on presretan širi ruke i viče piiiiksa. piksa? daj tata molim te, uzmi ruksak i nestani, ja još moram do doktorice. i on vid vraga stvarno bježi uz objašnjenje...čekam te kod auta, prošli put me tak skefala, a niš nisam napravil jadan. pa nisam ja doktor, ja sam pravnik. pravnik ćeri, pravnik.

i ode.

<

Post je objavljen 19.05.2010. u 11:46 sati.