Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljekovitetrave

Marketing

Kiropraktičari

Danas naj češća oboljenja koja muče savremenog čovjeka su bolesti kičme.Stari i mladi svi su ponekad osjetili bol u leđima.Promjenimo položaj sjedenja ili se malo istegnemo i odmah nam bude bolje.Šta uraditi kad bol potraje.Uglavnom se ide od doktora do doktora,oni propisuju lijek za lijekom ,ali sve kratko traje.Sad ulazimo u ćorsokak novonastalih seminarskih fizijatara,masažera i svega ostalog.Jednom prije nekih 20 god i sama sam bila u toj situaciji.

Imala sam sreću da tada nije bilo ništa privatno već sve legalno u domovima zdravlja ili bolnicama.

Rekoše mi da u Bosni u jednom rehabilitacionom centru ima kiropraktičar Grgić Vjekoslav koji pomaže kod bolova kičme.Otišla sam na tretman.Mislim da mi ni jedna kost nije ostala na mjestu.Od prvog tretmana sam se ispravila i normalno hodala .Od sljedeća dva se sve vratilo u normalu.

I sad bi rado otrišla kod nekog provjerenog doktora kiropraktičara,ali kako?Za Vjekoslava kažu da je u Zagrebu i da je teško doći do njega....Ne dao Bog velike potrebe našao bi se način.....

Treba biti pažljiv jer kičma je naš glavni stub stabilnost.Zato ne vjerujte svakome ko kaže da je sposoban da vam lomi kičmu.
O životu

Post je objavljen 20.01.2013. u 06:57 sati.