Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brijacipica

Marketing

Nema inspiracije.

Pošto se više nema ni za deci rakije, a kamoli za benzin. Kada prva zraka sunca pogodi auto praonu i odbije se u spektru boja, a kiša uzaludno pada i stvara nešto kao loše vibracije.
Evo sjetio se starih dana kada smo jedva dočekali Ponedeljak da slušamo Radio Slavoniju i da pošaljemo koji sms, evo nakon par godina (mislim da ima 2god) slušam Slavonjiu ali više ni poruka nije 0,43lipe.

Kao što sam gore naveo da kiša neumorno pada, nadam se da bude ostavila dobre rezultate u puževima, Sjećam se kao jučer ima dobrih 3 godine kada smo se zaputili u potragu tih životinja ma ne bih mi otišli nego neću pisati što se desilo prije odlaska u lov na puževe.

Prije nekoliko dana osobno me posjetio ni više ni manje, glavom i bradom neko "Soki" onaj tko ne zna tko je "Soki" što ja mogu ipak je on ljudina, posjetio me sa jednim razlogom zbog izgradnje ribnjaka i uzgoju riječnih rakova, smrznutih tartufa, mutiranih ličinki voden konja sa uginulim morskim psom, i još raznih životinja za kojih ste malo čuli.
Evo npr križanje divljeg praseta sa morskim prasetom, nego da ne bih puno, govorio o projektu pa neko bio brži na štijači pa kopirao posao od mene, soki je zadovoljan opisom uzgoja i sve u vezi toga.

Nego što reći nego kad nemam inspiracije ona dojde ,pa tako i sad..

puno pozzdrava od Uredništva bloga.

SS-prodakšn d.o.o..


Post je objavljen 17.05.2010. u 22:46 sati.