Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Striper na kiši...

Ako ste mislili da tvoru ne smeta kiša i ovo ružnjikavo hladno vrijeme - pogriješili ste. Čak i naš kućni ljubimac spava već skoro pa treći dan. Doduše, malo se i probudi, malo skaće okolo, ali to je daleko od energije koju ima po toplom i sunčanom danu. (ovaj naš je luud za kopanjem rupa ispod čempresa u dvorištu - nadam se da se to smije zubo).

Anyway, osim što cijele dane nešto nakuhavam, pa perem, pa opet kuham, pa opet perem... rolleyes jučer je pao i jedan ženski izlazak!

Naime, u našem lokalnom nedavno otvorenom kafiću (pošto se nalazi u podrumu jedne stare kuće, s ogoljelom ciglom, podsjeća me na mladenačke dane u Lapidariju) na repertoaru je imao stripera! I ulaz samo za žene. fino

Neke od prijateljica sam morala dulje, a neke kraće nagovarati, tako da smo se više manje napirlitane (jedno tri puta sam se presvlačila, te na kraju izašla u trapericama, crvenim balerinkama i crvenom kožnjaku - za jednu "staru babu" thumbup), te uputile negdje oko 9 - da ufatimo prvi red - u dotični kafić.

Što sam očekivala? Ma, zapravo ništa. I dalje me čude reakcije raspojasanih žena kako skidaju stripera, guraju mu puste dolare u gaće i slične stvari što se može vidjeti na teve-u. Isto tako, ne volim nabildane tipove (podsjećaju me na jednog mog frenda s relativno sitnim QI-om i visinom nešto nižom od moje, a ja sam vam jedna mala zujo), već više one sportske tipove - visoke i mršavije. No da...

Uglavnom, uletio je mladac u trapericama, majici, kožnjaku i šeširu nakon što nam je već dopizdilo čekati, ne znam zašto, ali podsjetio me na Ciganovića (doduše bolje istesanog tijela, što smo poslije uspjele vidjeti), pa odmah možete misliti kako mi se sve skupa nije svidjelo, niti je bilo nekog velikog wou... I da, bilder.

Možda se i malac preplašio - više manje treznih žena i cura... Nije se tu radilo o djevojačkoj večeri ili nekom takvom "alkoholiziranom" druženju gdje bi se možda moglo nešto zanimljivije i dešavati.

Bilo je još poslije i "policijskog" posla, te "šljakerska" točka - doduše bez kacige (e, baš sam cjepidlaka) - i kraj.

Doduše, kad s našim boljim polovicama izađemo, neki trgaju majice i skupljaju "nagrade" od hostesa - nekako mi je zabavnije, zanimljivije i otkačenije... nut

No, ne može se reći da nisam bila na striperu.

I da mi je vikend prošao bezveze. Zar ne?? smijeh

Post je objavljen 16.05.2010. u 19:51 sati.